narcisa Публикувано Август 6, 2010 Report Share Публикувано Август 6, 2010 Здравейте,Проблема ми е следният:В момента съм с операционна система WINDOWS XP PROFESSIONAL VERSION 2002..... Когато сложа сервизен пак 2 или 3( с 1 не съм пробвал) браузърите не зареждат. Имам скайп, торент програмите зареждат, но мозила и ексллорър не! На експлоръра си дава все едно нямам нет, а на мозилата, бяла страница, нищо не зарежда... Пробвах на SAVE MODE, и стана, ама няма смисъл така и махнах сервизния пак и пак заработи.... Обаче искам да инсталирам игри и програми и ми трябва минимум SP2! Ако имате някакви предложения ще съм ви много благодарен! МЕРСИ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Август 6, 2010 Report Share Публикувано Август 6, 2010 А ти иначе с кой Service Pack си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 6, 2010 Report Share Публикувано Август 6, 2010 А ти иначе с кой Service Pack си?Явно е без такъв - чист Windows XP. narcisa, пробва ли с преинсталация на браузърите след инсталация на SP3? Свали Internet Explorer 8 и го инсталирай, също и Mozilla Firefox последната версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
narcisa Публикувано Август 7, 2010 Author Report Share Публикувано Август 7, 2010 Точно така, нямам сервизен пак, със чист XP съм... Веднага ще опитам с преинсталация на браузъра... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
narcisa Публикувано Август 7, 2010 Author Report Share Публикувано Август 7, 2010 Не, не се получава..... Пак няма връзка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 Направо преинсталирай с вграден сервизен пакет 3(service pack 3). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 Малко не ми стана ясно. Браузърите не стартират или не отварят страници? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост