Jump to content

Проблем с гледаното на филми/клипове

Препоръчан пост

Здравейте! Вчера си ъпдейтнах драйверите с програма Driver Genius и наистина съм доволен.Проблема е в това че не знам дали тя е направила нещо,но днес като пробвах да си пусна един филм се чува само звука,а няма картина? По-принцип гледам с програмата KMPlayer но реших да изтегля BS Player & VLC Player но пак същото....След това премахнах кодеците (унинстал) изтеглих тези от каталога http://softvisia.com/download.php?view.612 инсталирах ги,рестартирах компютъра,пускам филма и пак същото ЗВУК БЕЗ КАРТИНА?!!? Тъкмо преди 1 седмица ми преинсталираха windows-a :(

Как мога да оправя този проблем?

Сподели другаде

Щом плеъри с кодеци не се справят (The KMPlayer и VLC Media Player), значи не е от кодеците. В случая би трябвало да имаш проблем с видео драйвера. Най-добре си изтегли драйвера от сайта на производителя на чипа на видео картата и си го инсталирай ръчно. Не боли чак толкова.
Сподели другаде

Е сега съм с последната версия,на видео дравера и така е по-добре! Игрите вървят по-добре,клипове в сайтовете,абе всичко е наред! Проблема е само с възпроизвеждането на клипове/филми на компа :(
Сподели другаде

Ами, не знам как програмата инсталира драйвера, но проблемът трябва да е в него, щом VLC Media Player и The KMPlayer не възпроизвеждат файловете нормално. Затова и ти предложих да го инсталираш ръчно.
Сподели другаде

Ами може и да забравим за този проблем.Тоест компа ще го ползвам за музика,игри,ровене в нета (то винаги си е било така,почти не гледам филми) А за останалото ще ползвам лаптопа че е 2 пъти по-добър и има 2ГБ памет а компа само 512mb ...Night_Raven мерси все пак за помоща! Оценявам го!
Сподели другаде

Винаги сваляй драйверите от официалната страница и избягвай сякви подобни програми.

Цитираната май беше платена и вероятно просто свети в червено и не прави нищо освен да дразни.

ps. Щом ще го ползваш за игри няма да е лошо да го сложиш.

Сподели другаде

Е,платена платена,кракнал съм я :) Колкото до драйвърите пробвах да изтегля от официалния сайт на nVidia но явно съм изтеглил отново последната версия,и всичко си е същото!

Не знам как да инсталирам драйвърите,от диска ми.Значи имам 3 диска:

VGA Driver Ver. G1.57

Acer Monitor AL1716

Intel-VIA series

...аз мисля че първия диск е за видео-драйверите но когато го пусна ми излиза само: Detonator Driver v77.72

WDM Driver

Overclock Tool ?!?! С една дума НЕ знам кое точно трябва да инсталирам?

ПС-> Не мога да разбера защо с последните драйвъри не мога да гледам нищо ?!

Сподели другаде