LiL_Ju Публикувано Август 4, 2010 Report Share Публикувано Август 4, 2010 Здравейте! Вчера си ъпдейтнах драйверите с програма Driver Genius и наистина съм доволен.Проблема е в това че не знам дали тя е направила нещо,но днес като пробвах да си пусна един филм се чува само звука,а няма картина? По-принцип гледам с програмата KMPlayer но реших да изтегля BS Player & VLC Player но пак същото....След това премахнах кодеците (унинстал) изтеглих тези от каталога http://softvisia.com/download.php?view.612 инсталирах ги,рестартирах компютъра,пускам филма и пак същото ЗВУК БЕЗ КАРТИНА?!!? Тъкмо преди 1 седмица ми преинсталираха windows-a :( Как мога да оправя този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 4, 2010 Report Share Публикувано Август 4, 2010 Щом плеъри с кодеци не се справят (The KMPlayer и VLC Media Player), значи не е от кодеците. В случая би трябвало да имаш проблем с видео драйвера. Най-добре си изтегли драйвера от сайта на производителя на чипа на видео картата и си го инсталирай ръчно. Не боли чак толкова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Август 4, 2010 Author Report Share Публикувано Август 4, 2010 Е сега съм с последната версия,на видео дравера и така е по-добре! Игрите вървят по-добре,клипове в сайтовете,абе всичко е наред! Проблема е само с възпроизвеждането на клипове/филми на компа :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 5, 2010 Report Share Публикувано Август 5, 2010 Ами, не знам как програмата инсталира драйвера, но проблемът трябва да е в него, щом VLC Media Player и The KMPlayer не възпроизвеждат файловете нормално. Затова и ти предложих да го инсталираш ръчно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Август 6, 2010 Author Report Share Публикувано Август 6, 2010 Ами може и да забравим за този проблем.Тоест компа ще го ползвам за музика,игри,ровене в нета (то винаги си е било така,почти не гледам филми) А за останалото ще ползвам лаптопа че е 2 пъти по-добър и има 2ГБ памет а компа само 512mb ...Night_Raven мерси все пак за помоща! Оценявам го! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Август 11, 2010 Report Share Публикувано Август 11, 2010 Винаги сваляй драйверите от официалната страница и избягвай сякви подобни програми.Цитираната май беше платена и вероятно просто свети в червено и не прави нищо освен да дразни.ps. Щом ще го ползваш за игри няма да е лошо да го сложиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Август 18, 2010 Author Report Share Публикувано Август 18, 2010 Е,платена платена,кракнал съм я Колкото до драйвърите пробвах да изтегля от официалния сайт на nVidia но явно съм изтеглил отново последната версия,и всичко си е същото! Не знам как да инсталирам драйвърите,от диска ми.Значи имам 3 диска: VGA Driver Ver. G1.57Acer Monitor AL1716Intel-VIA series ...аз мисля че първия диск е за видео-драйверите но когато го пусна ми излиза само: Detonator Driver v77.72WDM DriverOverclock Tool ?!?! С една дума НЕ знам кое точно трябва да инсталирам? ПС-> Не мога да разбера защо с последните драйвъри не мога да гледам нищо ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 19, 2010 Report Share Публикувано Август 19, 2010 Би трябвало "Detonator Driver v77.72" да е видео драйверът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост