Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте имам следния проблем с компютър:сглобих един компютър от части останали от други но с ново дъно и захранване т.е. с стар процесор, рам и хард, които са тествани и работят.Значи сглобих си всичко и пуснах компа но не показа никаква картина.Моля за малко помощ!
Сподели другаде

Ето конфигорацията:

дъно-ASUS P5KPL-AM SE

процесор celeron 420 1.6 GHz

ram 512 MB

video-вградено но имам и един АСУС/ако трябва да се пробва нешо евентуално/

ОС на диска има ХР, но проблема е че не зарежда нищо на екран дава че монитора не е вкл/пробвано с 2 монитора/

Сподели другаде

Т.е. мониторът въобще не се включва, дори и за инициализацията на устройствата и BIOS? Казваш, че имаш и отделна видео карта, но не казваш дали е монтирана. Оставам с впечатление, че не е, но искам да съм сигурен.
Сподели другаде

Да нищо не показва на монитора/на двата на които беше пробвано/ дава все едно не е вкл към източник на сигнал. Еми не е вкл. пробвам само с вграденото но при нужда може да я вкл и нея.
Сподели другаде

Не е проблем да го споделя и с други, но и аз не знам как стана точно.Просто след 100-то сваляне и слагане на всичко се изнервих и реших да ходя да връщам дъното и го откачих но процесора беше вкл и реших да пробвам така без кутията. Наредих го на едно бюро сложих рама вкл го и тръгна-зареди биоса.След това вкл хард, клавиатура и мишка и си го настроих след това обратно в кутията и всичко вече беше ОК.
Сподели другаде