avalon72 Публикувано Август 1, 2010 Report Share Публикувано Август 1, 2010 Не може все пак да стои константно свободното място. То се променя динамично в зависимост от нуждите - например като влизаш в интернет остават файлове и картинки, които си гледала. Важното е да не остава много малко свободно място на системния дял, защото например, ако ти се наложи да копираш някой DVD-диск, няма да може, ако няма място да го събере. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Август 1, 2010 Report Share Публикувано Август 1, 2010 Случайно да не би да има инсталиран Acronis True Image Home - ако да,то по-добре го деинсталирай.Навремето неможах да се оправя с настройките му и той постоянно ми пълнеше С-то с бекъп файлове/в последствие при нужда на 2 пъти ми отказа да си разпознае бекъп файла и се разделих с него завинаги,както и с проблема,който е същия като твоя/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanganika Публикувано Август 2, 2010 Report Share Публикувано Август 2, 2010 Здравейте!Нуждая се от компетентно мнение или решение!Имам проблеми с диск С,който се запълва буквално за някакви часове!Преинсталирах Windows- а/ползвам Windows 7 ultimate/и свалих една програмка Advanced SystemCare от която съм много доволна,но проблемът е,че трябва да я пускам всеки ден за да увеличи свободното пространство!То обикновенно е 9,34 гб,а в най-лошия случай -някакви си мегабайти.В папка Потребители-показва около 146 мбкато застана върху нея,а на свойства вече излизат гб.Благодаря! Коя антивирусна програма и коя защитна стена ползваш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Emi Stoimenova Публикувано Август 2, 2010 Author Report Share Публикувано Август 2, 2010 Нямам инсталирана Acronis True Image Home.Антивирусната програма която ползвам е Avira AntiVir Control Center. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanganika Публикувано Август 2, 2010 Report Share Публикувано Август 2, 2010 Нямам инсталирана Acronis True Image Home.Антивирусната програма която ползвам е Avira AntiVir Control Center. Провери в настройките на AviraAntiVir за отметки пред опциите за лог файловете и колко МВ е максималния им размер. Покажи няколко снимки нанастройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Август 2, 2010 Report Share Публикувано Август 2, 2010 Диска е 19,5 гбМного малко място си отделила за 7-цата. Единствените варианти да ти се освободи място, е да спреш system restore и програмите, които си инсталирала в c:\program files да ги преинсталираш и пратиш в дял D:\ При мен в дял C са заети 18.5 гб, при положение, че нищо не слагам там и съм спрял system restore.Nazikov, под 7-цата точно на tune up не бих заложил. Тune up беше хубава програма до преди 8-9 месеца. Под хп я ползвах и ми допадаше. Новите им версии обаче стават все по-тежки. Програмата си пуска процеси и сървиси и все повече ресурси заема, за работата която върши. Освен това има и малки бъгове(под 7-цата), които ме дразнят. Аdvanced System Care смея да твърдя, че е доста по - безопасна. Освен това, не открива по 1800 грешки в рега ( като тунето и уин7менажера). А това, че намира шпиони... на мен за 4 месеца ми е намерила 0 шпиони. А аз я пускам всяка вечер, преди изключване на компа в продължение на 4 месеца вече( явно за да намира при други...има защо). Интересно, че ccleaner винаги намира по нещо след нея. Освен това, advanced system care не си пуска процеси и сървиси, които да работят на заден план. Смея да твърдя, че е най-безопасната програма, след ccleaner, която аз съм ползвал. p.p emipanda, не каза какви програми имаш инсталирани на компа. И имай предвид, че всяка една програма по дефолт се инсталира в дял C. Ако ти при инсталиране на програми даваш next, next , next без да гледаш кое къде отива и какво инсталира със себе си...освен че ще задръстиш C-то , нищо чудно и да си инсталирала и някои тулбарчета и кой знае какво още. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 2, 2010 Report Share Публикувано Август 2, 2010 Много малко място си отделила за 7-цата. Вероятно преди това дялът е бил предвиден за Windows XP. Nazikov, под 7-цата точно на tune up не бих заложил. Тune up беше хубава програма до преди 8-9 месеца. Под хп я ползвах и ми допадаше. Новите им версии обаче стават все по-тежки. Програмата си пуска процеси и сървиси и все повече ресурси заема, за работата която върши. Освен това има и малки бъгове(под 7-цата), които ме дразнят. Аdvanced System Care смея да твърдя, че е доста по - безопасна. При мен не съм забелязал да има проблеми с TuneUp Utilities, а пък и тя се ъпдейтва отвреме-навреме. Ползвам я при Windows Vista SP2 и Windows 7 x86 & x64. Windows XP замина засега. Отчитам по-скоро благоприятно влияние. Лично мнение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Emi Stoimenova Публикувано Август 2, 2010 Author Report Share Публикувано Август 2, 2010 Значи папката спрограмите е 540мб в диск С, а програмите дето свалям са в друг диск Е.При мен се пълни папката с юзера/катинарчето/-като застана на нея е 149 мб,а като отворя на свойства е много повече-в момента показва например 1,37 гб.Като отворя тази папка и направя преглед на заетата памет на отделните "подпапки" -сумарно са около 149 мб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост