GinGer Публикувано Юли 30, 2010 Report Share Публикувано Юли 30, 2010 Здравейте, наскоро си купих две платки RAM по 1 гигабайт модел : Transcend DDR2 667 DIMM 5-5-5. След като ги поставих стартирах компютъра но просто ми показваше черен екран и вентилатора на компютъра полудява. Пробвах да сменя местата на платките но пак същият проблем, а после пробвах една по една платките с тази която беше дошъл компютърът ми и си работеше сравнително нормално (получавах "Синият екран на смърта" от време на време). Какво ли не пробвах и така не стана и реших да поискам малко помощ тук. Моделът на комопютърът е Acer Aspire T650 - 997Z. Извинявам се за разваленият ми Български. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 30, 2010 Report Share Публикувано Юли 30, 2010 Нещо не му харесват новите памети. Сигурен ли си, че ги поддържа? Пробвай една по една само тях, без старите памети да видим. Някоя може да е дефектна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GinGer Публикувано Юли 30, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2010 Сложих ги една по една, работят нормално. За четвърти път пробвах да ги сложа и двете но пак същото. И проверих дали съвпадат с моят компютър преди да ги закупя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 30, 2010 Report Share Публикувано Юли 30, 2010 Nazikov e прав, преносимите компютри по принцип са по-"капризни" по отношение на паметите. Провери в упътването или сайта на производителя кои са съвместимите памети (производител и модел) за твоята машина.Добавено: писали сме по едно и също време; в този сайт намерих памети, които изглежда са съвместими с твоя модел. В упътването ти също трябва да има подобна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GinGer Публикувано Юли 30, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2010 Мерси, ще проверя в упътването и ще пиша макар че моят компютър не е преносим и в уебсайта на производитоля пише че се ъпгрейдва до 2 GB RAM със същите платки които съм купил. Изпратих няколко е-майла за проблема, чаках почти две седмици и не ми отговориха. Все пак благодаря за вашaта помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост