antishoC Публикувано Август 19, 2010 Author Report Share Публикувано Август 19, 2010 Понеже в момента не мога да измисля нищо, ще копирам една, която ми се стори забавна. Един крадец бил осъден на 15 год. затвор. Съдията решил да му помогне и му казал: -Ще ти задам една задачка. Тя е с три отговора.За всеки правилен отговор, ще намалям наказанието ти с пет години. Кажи ми три части от човешкото тяло, имената на които се състоят от по три букви, като първата и последната на всяко от тях е еднаква. Замислил се крадецът и казал- ОКО и ПЪП. За третиата част от тялото обаче не се сетил. Прекарал крадецът 5 години в затвара според уговорката, а когато се прибрал у дома, жена му го посрещнала съвършенно гола. Погледнал я той, плеснал се по челото и си казал. "И за това прекарах цели пет години в затвора" Коя е третата част от тялото, за която той се сетил едва когато видял голата си жена? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Август 19, 2010 Report Share Публикувано Август 19, 2010 А нещо 50/50. Жокер от публиката, обади се на прател няма ли ??аз лично много съм озадачен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Август 19, 2010 Author Report Share Публикувано Август 19, 2010 аз лично много съм озадачен А не би трябвало Задачката е супер елементарна.Жокер:Не всичко от написаното има някакво значение за правилното решение на задачата. То е просто за отвличане на вниманието. Естествено, еротичният елемент е това, което има за цел да ви подведе и насочи в грешната посока. Така, че просто забравете за голата жената и знайте че "циц" /както сигурно си мислят половината от вас / е грешен отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 antishoC ще кажеш ли какво е това чудо, че вече 3ти ден го мисля .... Моляяяяяяя тее EDIT: И аз ще задам една много интересна задача (поне за мен беше) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Август 22, 2010 Report Share Публикувано Август 22, 2010 Око, т.е. отговора е око-око-пъп - нали всеки има по 2 очи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Август 22, 2010 Report Share Публикувано Август 22, 2010 Един крадец бил осъден на 15 год. затвор. Съдията решил да му помогне и му казал: -Ще ти задам една задачка. Тя е с три отговора.За всеки правилен отговор, ще намалям наказанието ти с пет години. Кажи ми три части от човешкото тяло, имената на които се състоят от по три букви, като първата и последната на всяко от тях е еднаква. Замислил се крадецът и казал- ОКО и ПЪП. За третиата част от тялото обаче не се сетил. Прекарал крадецът 5 години в затвара според уговорката, а когато се прибрал у дома, жена му го посрещнала съвършенно гола. Погледнал я той, плеснал се по челото и си казал. "И за това прекарах цели пет години в затвора" public/style_emoticons/default/crosseyes1.gif Коя е третата част от тялото, за която той се сетил едва когато видял голата си жена? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Август 22, 2010 Author Report Share Публикувано Август 22, 2010 ares85ares е напълно права. Става въпрос за другото око. Това, че кръдецът не се е сетил и е разсъждавал като The Nightmare е причина да остане 5 год в затвора. Съдията ясно казва:" Кажи ми три части от човешкото тяло" Очите на практика са две различни части от човешкото лице, макар и с едно и също име. Припомнете си очите на Джейн Сиймур, Кристофър Уокън, Дан Акройд, Кийфър Съдърланд и десетки други популярни личности с хетерохромия. Ако задам въпросът, какви са тяхните очи, как бихте могли да отговорите Окото като орган е един за човешкото тяло,но кагато става дума за части-тогава говорим за две различни части. Като в този случай- пъстро око и кафяво окоhttp://bezplatno.info/upload/images/klz1282482073b.jpg За Дейвид Бауи няма да коментирам, защото там става дума за изкуствена леща, а не за хетерохромия,/състояние на очите, при което цветът на единия ирис е различен от другия или при което в самия ирис се наблюдава разноцветно оцветяване/... но човека пак си е с 2 очи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Август 22, 2010 Report Share Публикувано Август 22, 2010 Мъж е попаднал в капан в една стая, която има само два изхода (две врати). Първата врата води към стая, цялата изработена от увеличително стъкло със свойствата на лупа, а от там - към свободата. Слънцето унищожава всичко, което влезе в тази стая. Втората врата води към друга стая, в която има грамаден човекоядец, който изяжда всеки, влязъл при него. Как да избяга човекът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Август 23, 2010 Author Report Share Публикувано Август 23, 2010 Ще се наспи добре, докато чака да падне нощта...и тогава ще избяга. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Август 23, 2010 Report Share Публикувано Август 23, 2010 Така е - през нощта слънцето залязва и човека може спокойно да мине през стаята с увеличителното стъкло. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Август 23, 2010 Report Share Публикувано Август 23, 2010 Сега съм ааааз Какво е това?Купува се!който го купува - не го ползва който го ползва - не го вижда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Август 23, 2010 Author Report Share Публикувано Август 23, 2010 Този път ще си мълча макар, че веднага се сещам за отговора! Какво да правя, като съм пристрастена към всякакви задачки, кръстословици,ребуси, судоку, сканди и тем подобни главоблъсканици Може ли, ако не се сетят, аз да дам жокерче,че не ме свърта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Август 23, 2010 Report Share Публикувано Август 23, 2010 Може ли, ако не се сетят, аз да дам жокерче,че не ме свърта? давай, но да не е им кажеш отговора ,,, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Август 23, 2010 Author Report Share Публикувано Август 23, 2010 Какво е това?Купува се!който го купува - не го ползвакойто го ползва - не го вижда А после и вие не го виждате, защото обикновенно се поставя в земята. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 23, 2010 Report Share Публикувано Август 23, 2010 Това е лесничко, сравнение с предните от темата.Ковчег Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост