Petar_kir2000 Публикувано Август 15, 2010 Report Share Публикувано Август 15, 2010 Нгоронгоро,Танзанияhttp://idi.bg/blogs/view/blog/1134 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Август 15, 2010 Author Report Share Публикувано Август 15, 2010 Грешно предположение.Съсредоточете се в това, да отговорите на въпроса, защо никой все още не го е покорил. Както вече споменах, в тези задачи не се изискват конкретни знания, а по-скоро досетливост и съобразителност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Защото е под водата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Август 16, 2010 Author Report Share Публикувано Август 16, 2010 Защото е под водата?Горе-долу напипваш вярната тактика. Но, в случая най-големият угаснал вулкан не е под водата, а някъде на още по-недостъпно за човека място Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Вулканът не е на Земята (предполагам, че е на Марс, Венера или Йо?) ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Август 17, 2010 Author Report Share Публикувано Август 17, 2010 Вулканът не е на Земята (предполагам, че е на Марс, Венера или Йо?) ? Точно така. Вулканът Олимп е най- високия вулкан познат в Слънчевата система. Върхът му се извисява на над 25 km над средната повърхност на планетата Марс. Открит е от сондата Маринър 9. Давай твоята задачка . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Август 17, 2010 Report Share Публикувано Август 17, 2010 Карате кола насред силна буря през нощта. Минавате покрай автобусна спирка, където чакат:-стара болна жена, която умира-доктор, който преди ви е спасил живота-жената (или мъжа) на мечтите ви Ако в колата можете да качите само един човек, кой би бил той? Задачката е трудничка, ако се наложи ще давам и жокери. Вие сте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Едното, което ми хрумна е 'жената (или мъжа) на мечтите ви', защото доктора може да спаси старата болна жена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Да, това е логиката, но докторът трябва да отиде някъде с болната жена, за да я спаси. Как ще стане това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Докторът, защото ако не е бил той няма да минавате през спирката и ако жената умира няма смисъл да я вземата (оххх.... това малко гадно стаана) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Не. При верният отговор и жената оцелява, и с любимия човек сте заедно. Мислете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Болната жена е жената на мечтите ми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Август 18, 2010 Author Report Share Публикувано Август 18, 2010 Болната жена е жената на мечтите ми?Ми, тя нали освен болна е и стара. Или "главния герой" е геронтофил и си пада по възрастни жени При верният отговор и жената оцелява, и с любимия човек сте заедно. Давам колата на доктора. Той закарва бабата, а аз оставам с мъжът на мечтите ми ...в бурята Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Август 19, 2010 Report Share Публикувано Август 19, 2010 Давам колата на доктора. Той закарва бабата, а аз оставам с мъжът на мечтите ми ...в бурята Верен отговор! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 19, 2010 Report Share Публикувано Август 19, 2010 Поне насоката ми е била правилна ;рДавайте нещо другичко ;р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост