Jump to content

Препоръчан пост

Здравеите!Моля за помощ!!Преди малко си пуснах компа и като пуснах да играя FIFA Manager 2010 ми изписа липсващ short cut.Моля някой да ми каже има ли начин да оправя това без да тегля и инсталирам играта на ново!
Сподели другаде

Здравеите!Моля за помощ!!Преди малко си пуснах компа и като пуснах да играя FIFA Manager 2010 ми изписа липсващ short cut.Моля някой да ми каже има ли начин да оправя това без да тегля и инсталирам играта на ново!

Провери логовете на антижирусната ти дане би да ти е изтрил .exe файла на играта.След заместване на файла с кракнато .exe повечето антивирусни ги смятат за вируси.Или пък провери директорията на играта дали е там FIFA Manager 2010.ехе.

Сподели другаде

Няма го и в папката а що се отнася до антивирусната ми е NOD 32 а до колкото знам тя не ги разпознава като вируси.Пък аз тази игра я имам от няколко месеца и съм я играл без проблеми а сега това е за пръв път.
Сподели другаде

Няма го и в папката а що се отнася до антивирусната ми е NOD 32 а до колкото знам тя не ги разпознава като вируси.Пък аз тази игра я имам от няколко месеца и съм я играл без проблеми а сега това е за пръв път.

А проверили в логовете на нода?И аз съм с нод32 и знам че ги рапознава.Това .ехе не може да е изчезнало ей така.Има причина.

Сподели другаде

А проверили в логовете на нода?И аз съм с нод32 и знам че ги рапознава.Това .ехе не може да е изчезнало ей така.Има причина.

Не му е изчезнало стартиращото играта .exe, а шорткъта към него. niks_17, намери инсталационната папка на играта и дай десен бутон в/у стартиращият играта .exe-файл. Избери "Създай пряк път" и го постави където ти е удобно. Стартирай играта от него.

Сподели другаде

Може да си направиш Shortcut по следния начин:

Oтиваш до папката,кадето е инсталирана FIFA Manager 2010.

Отваряш въпросната папка и намираш стартиращата иконка на играта и с десен бутон на мишката,от падащия списък с десен бутон на мишката избираш Create Shortcut (създай препратка).

В папката на играта ще имаш препратка на играта,която с Copy/Paste може да я прехвърлиш на Desktop.

Това е.

Сподели другаде

Не му е изчезнало стартиращото играта .exe, а шорткъта към него. niks_17, намери инсталационната папка на играта и дай десен бутон в/у стартиращият играта .exe-файл. Избери "Създай пряк път" и го постави където ти е удобно. Стартирай играта от него.

Малко по-горе пише,че го няма стартиращото .ехе или пък аз не съм го разбрал...

Сподели другаде