yordanp Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 От няколко дена ме атакуват някаккви ИП-та, виждам че някои от тях се повтарят. като гледах лог файла на касперски, ми показа 93 атаки за 30сек. и от днес още 232 атаки за отрицателно време. Проверих част от ИП-та, бяха от България. Интересно ми е какви са тези Network attack, целенасочени ли са към моя компютър и ако не се блокират, как могат да навредят? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 Не се заблуждавай.Не всичко,което ти отчита Защитната стена е атака.Някоя и друга програма в момента активна и обменяща информация/я обновления,я изпращане на обратна информация към HOME.page,или сийдване също влизат в графата атака/което не е вярно/.Ако усещаш някаква промяна в работата на компа тогава има проблем и трябва да се търси ,иначе не се вкарвай в разни филми и сериали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост