radichev Публикувано Август 9, 2010 Report Share Публикувано Август 9, 2010 http://img411.imageshack.us/img411/5327/namnlsqhl.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Август 10, 2010 Report Share Публикувано Август 10, 2010 Малко височки са температурите за приложенията които си отворил(поне което се вижда от скрийна).Машината почиствана ли е скоро ?Ако не е това трябва да ти е първата работа която да направиш.Как е температурата в помещението където е компютъра ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Август 10, 2010 Report Share Публикувано Август 10, 2010 южна е стаята и пс-то е отворено,щото е малка кутията май от там се загрява повече и пуснах още някой игри и разни работикогато бях дал принт скреен беше отворена кутията http://img191.imageshack.us/img191/601/namnlslw.png и при това положение е отворена кутиятатова ми е кутията преди да го почистяhttp://yfrog.com/g4dsc01482ej Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Август 10, 2010 Report Share Публикувано Август 10, 2010 Температурите са наред. Волтажите също. Не е в това проблема. Още повече, че компа се рестартира при пускане, когато все още няма време да прегрее даден компонент. Имах подобен проблем под хп. След ъпдейт една вечер, на другият ден пускам компа и рестарт... и така до безкрай. Оправих проблема с преинсталация. И мини на 7-цата. Повярвай , в пъти по-стабилна е. И аз мислех че хп е супер, но 7-цата е друга бира. Просто забравяш за проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Август 10, 2010 Report Share Публикувано Август 10, 2010 Температурите са наред. Волтажите също. Не е в това проблема. Още повече, че компа се рестартира при пускане, когато все още няма време да прегрее даден компонент. Имах подобен проблем под хп. След ъпдейт една вечер, на другият ден пускам компа и рестарт... и така до безкрай. Оправих проблема с преинсталация. И мини на 7-цата. Повярвай , в пъти по-стабилна е. И аз мислех че хп е супер, но 7-цата е друга бира. Просто забравяш за проблеми. Скоро можиби ще мина но има един проблемкъдето съм тествал за седмицата дали ще ми тръгнеи ми даде компонентите които нямат да тръгнаттова бяхаКамерата Logitechi The sims 3 novataИначе ми е оригинален диск на шведскиАко ще минавам уиндоус 7 ще изеба ултимата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Август 10, 2010 Report Share Публикувано Август 10, 2010 Скоро можиби ще мина но има един проблемкъдето съм тествал за седмицата дали ще ми тръгнеи ми даде компонентите които нямат да тръгнаттова бяхаКамерата Logitechi The sims 3 novataИначе ми е оригинален диск на шведскиАко ще минавам уиндоус 7 ще изеба ултимата The sims 3 ## Системни изисквания : Минимални изисквания: OS: Windows XP / Vista / 7 Processor: 2.4 GHz RAM: 1 GB (XP) / 1.5 GB (Vista / 7) Video card: Pixel Shader 2.0 VRAM: 128 MBЗа камерата ти...не знам модела и нищо не мога да кажа. По принцип, всичко което съм пробвал на 7-цата тръгва. Дори програми, писани за хп, под 7-цата не ми правят проблеми. Някои от тях под хп ми забиваха системата понякога, други изкарваха грешки, но под 7-цата никакъв проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост