Jump to content

Препоръчан пост

Малко височки са температурите за приложенията които си отворил(поне което се вижда от скрийна).Машината почиствана ли е скоро ?Ако не е това трябва да ти е първата работа която да направиш.

Как е температурата в помещението където е компютъра ?

Сподели другаде

южна е стаята и пс-то е отворено,щото е малка кутията май от там се загрява повече и пуснах още някой игри и разни работи

когато бях дал принт скреен беше отворена кутията

http://img191.imageshack.us/img191/601/namnlslw.png

и при това положение е отворена кутията

това ми е кутията преди да го почистя

http://yfrog.com/g4dsc01482ej

Сподели другаде

Температурите са наред. Волтажите също. Не е в това проблема. Още повече, че компа се рестартира при пускане, когато все още няма време да прегрее даден компонент. Имах подобен проблем под хп. След ъпдейт една вечер, на другият ден пускам компа и рестарт... и така до безкрай. Оправих проблема с преинсталация.

И мини на 7-цата. Повярвай , в пъти по-стабилна е. И аз мислех че хп е супер, но 7-цата е друга бира. Просто забравяш за проблеми.

Сподели другаде

Температурите са наред. Волтажите също. Не е в това проблема. Още повече, че компа се рестартира при пускане, когато все още няма време да прегрее даден компонент. Имах подобен проблем под хп. След ъпдейт една вечер, на другият ден пускам компа и рестарт... и така до безкрай. Оправих проблема с преинсталация.

И мини на 7-цата. Повярвай , в пъти по-стабилна е. И аз мислех че хп е супер, но 7-цата е друга бира. Просто забравяш за проблеми.

Скоро можиби ще мина но има един проблем

където съм тествал за седмицата дали ще ми тръгне

и ми даде компонентите които нямат да тръгнаттова бяха

Камерата Logitech

i The sims 3 novata

Иначе ми е оригинален диск на шведски

Ако ще минавам уиндоус 7 ще изеба ултимата

Сподели другаде

Скоро можиби ще мина но има един проблем

където съм тествал за седмицата дали ще ми тръгне

и ми даде компонентите които нямат да тръгнаттова бяха

Камерата Logitech

i The sims 3 novata

Иначе ми е оригинален диск на шведски

Ако ще минавам уиндоус 7 ще изеба ултимата

The sims 3

## Системни изисквания :

Минимални изисквания:

Processor: 2.4 GHz

RAM: 1 GB (XP) / 1.5 GB (Vista / 7)

Video card: Pixel Shader 2.0

VRAM: 128 MB

За камерата ти...не знам модела и нищо не мога да кажа. По принцип, всичко което съм пробвал на 7-цата тръгва. Дори програми, писани за хп, под 7-цата не ми правят проблеми. Някои от тях под хп ми забиваха системата понякога, други изкарваха грешки, но под 7-цата никакъв проблем.

Сподели другаде