tisho281 Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 Добър ден надявам се да можете да ми помогнете.Значи компа ми грамна при една буря, оказа се че е дънната платка и я смениха. Обаче след няколко дена компа ми се рестартира сам и ми се появява един син екран с бели букви. Можете ли да ми кажете от какво е и ако може да се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 Обнови си драйверите на първо време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 Добър ден надявам се да можете да ми помогнете.Значи компа ми грамна при една буря, оказа се че е дънната платка и я смениха. Обаче след няколко дена компа ми се рестартира сам и ми се появява един син екран с бели букви. Можете ли да ми кажете от какво е и ако може да се оправи.Дънната платка са ти я сменили с друг модел или същата? Ако е с друг модел е добре да преинсталираш уиндоуса, за да нямаш проблеми, защото иначе се получават понякога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 имам проблем с пц-тоПри изклю. на пц-то e добре.Но при вкючване на Пц до декстопа си зарежда нормално и преди декстопа да се покаже се показжа един син екран и се рестартирва веднага и винаги се рестартирва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 имам проблем с пц-тоПри изклю. на пц-то e добре.Но при вкючване на Пц до декстопа си зарежда нормално и преди декстопа да се покаже се показжа един син екран и се рестартирва веднага и винаги се рестартирваНе виждам как бихме могли да помогнем, при положение, че не си посочил никаква конкретна информация. Опиши поне компонентите на системата и кажи какви са стойностите на температурите и захранващите напрежения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 При отсъствието на каквато и да било полезна информация мога единствено да те препратя към тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 Не виждам как бихме могли да помогнем, при положение, че не си посочил никаква конкретна информация. Опиши поне компонентите на системата и кажи какви са стойностите на температурите и захранващите напрежения. Немога нищо да правя на компютъра (пиша от един приятел)При пускане стига до декстопа и се рестартирва и неме пуска в сафе мод.Опитвах поне 30 мин да ме пусни по сафе мод.После го оставих включен над 2 часа и още се изключваше и рестартирваше компонентите са процесор-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHzвидеокарта-Asus En8800gtx 768MBдъно-ASUS P5Q PRO С оригинален уиндоус ХР 3 на шведскиоперативна памет 2 Гб корсика май бяха Синия екран изписва стор0х0000000A(0x44005c00,0x00000002,0x00000001,0x804E8955) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 http://www.oszone.net/69/ чети!Основно е, че имаш проблем с някой драйвер или хардуерен елемент... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 Май успях да го оправя но не съм сиг (пиша от моя компютър)Днеска успях да влезна под сафе мод от контрол панел систем и там дадох да се изтире е единия акаунт и да остани само администраторския акаунт.След това дадох систем рестори на 1 август.Сега мога да давам диагностика на Пц-то но незнам с коя програма? Еверест ме съмнява да показва точно.Страх ме е да го изключа дане стани отново така Захранването е 750вата.Имали някаква програма за сканиране на хард диска при включен компютърhttp://img709.imageshack.us/img709/4260/dsc01454li.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 Не си дал информация за хардуера. Погледна ли темата, която ти дадох? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 хАРД ДИСК disk Samsung SP2504C 250компонентите са процесор-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHzвидеокарта-Asus En8800gtx 768MBдъно-ASUS P5Q PRO С оригинален уиндоус ХР 3 на шведскиоперативна памет 2 Гб корсика май бяхазахранване 750w Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 Добър ден надявам се да можете да ми помогнете.Значи компа ми грамна при една буря, оказа се че е дънната платка и я смениха. Обаче след няколко дена компа ми се рестартира сам и ми се появява един син екран с бели букви. Можете ли да ми кажете от какво е и ако може да се оправи. само на мен ли ми се струва така или имаш проблем с рам паметта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2010 Report Share Публикувано Август 8, 2010 Драйверите обновени ли са до последните версии? На какви интервали се рестартира? Какво е захранването? Какви са температурите и напреженията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Август 9, 2010 Report Share Публикувано Август 9, 2010 сега когато се замисля май се досетих от къде дойде проблемапоследното беше инсталиране на ъпдейта на сервис пак 3 но си ги имах и след последното обновяване се получи син екрани си преинсталирах компютъра и засега не ми дава син екран Драйверите обновени ли са до последните версии?-Преинсталиран в моментаНа какви интервали се рестартира?Веднага преди декстопа да се покаже Какво е захранването? Sventeam 750W Model ST-750EAD-05G Какви са температурите и напреженията?с коя програма да проверя,но да не е Еверест неми вдъхва доверие Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2010 Report Share Публикувано Август 9, 2010 EVEREST Ultimate е напълно редовна, но ако толкова държиш да е различна, пробвай HWMonitor. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост