Jump to content

Препоръчан пост

Добър ден надявам се да можете да ми помогнете.Значи компа ми грамна при една буря, оказа се че е дънната платка и я смениха. Обаче след няколко дена компа ми се рестартира сам и ми се появява един син екран с бели букви. Можете ли да ми кажете от какво е и ако може да се оправи.

post-16157-083829000 1279802355_thumb.jpg

Сподели другаде

Добър ден надявам се да можете да ми помогнете.Значи компа ми грамна при една буря, оказа се че е дънната платка и я смениха. Обаче след няколко дена компа ми се рестартира сам и ми се появява един син екран с бели букви. Можете ли да ми кажете от какво е и ако може да се оправи.

Дънната платка са ти я сменили с друг модел или същата? Ако е с друг модел е добре да преинсталираш уиндоуса, за да нямаш проблеми, защото иначе се получават понякога.

Сподели другаде

• 3 weeks later...

имам проблем с пц-то

При изклю. на пц-то e добре.

Но при вкючване на Пц до декстопа си зарежда нормално и преди декстопа да се покаже се показжа един син екран и се рестартирва веднага и винаги се рестартирва

Сподели другаде

имам проблем с пц-то

При изклю. на пц-то e добре.

Но при вкючване на Пц до декстопа си зарежда нормално и преди декстопа да се покаже се показжа един син екран и се рестартирва веднага и винаги се рестартирва

Не виждам как бихме могли да помогнем, при положение, че не си посочил никаква конкретна информация. Опиши поне компонентите на системата и кажи какви са стойностите на температурите и захранващите напрежения.

Сподели другаде

Не виждам как бихме могли да помогнем, при положение, че не си посочил никаква конкретна информация. Опиши поне компонентите на системата и кажи какви са стойностите на температурите и захранващите напрежения.

Немога нищо да правя на компютъра (пиша от един приятел)

При пускане стига до декстопа и се рестартирва и неме пуска в сафе мод.Опитвах поне 30 мин да ме пусни по сафе мод.

После го оставих включен над 2 часа и още се изключваше и рестартирваше

компонентите са

процесор-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz

видеокарта-Asus En8800gtx 768MB

дъно-ASUS P5Q PRO

С оригинален уиндоус ХР 3 на шведски

оперативна памет 2 Гб корсика май бяха

Синия екран изписва стор

0х0000000A(0x44005c00,0x00000002,0x00000001,0x804E8955)

Сподели другаде

Май успях да го оправя но не съм сиг (пиша от моя компютър)

Днеска успях да влезна под сафе мод от контрол панел систем и там дадох да се изтире е единия акаунт и да остани само администраторския акаунт.

След това дадох систем рестори на 1 август.

Сега мога да давам диагностика на Пц-то но незнам с коя програма? Еверест ме съмнява да показва точно.

Страх ме е да го изключа дане стани отново така

Захранването е 750вата.

Имали някаква програма за сканиране на хард диска при включен компютър

http://img709.imageshack.us/img709/4260/dsc01454li.jpg

Сподели другаде

хАРД ДИСК disk Samsung SP2504C 250

компонентите са

процесор-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz

видеокарта-Asus En8800gtx 768MB

дъно-ASUS P5Q PRO

С оригинален уиндоус ХР 3 на шведски

оперативна памет 2 Гб корсика май бяха

захранване 750w

Сподели другаде

само на мен ли ми се струва така или имаш проблем с рам паметта :)

Сподели другаде

сега когато се замисля май се досетих от къде дойде проблема

последното беше инсталиране на ъпдейта на сервис пак 3 но си ги имах и след последното обновяване се получи син екран

и си преинсталирах компютъра и засега не ми дава син екран

Драйверите обновени ли са до последните версии?

-Преинсталиран в момента

На какви интервали се рестартира?

Веднага преди декстопа да се покаже

Какво е захранването?

Sventeam 750W Model ST-750EAD-05G

Какви са температурите и напреженията?

с коя програма да проверя,но да не е Еверест неми вдъхва доверие

Сподели другаде