drvar Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 Търся програмата WindowsLink версия 1.0 или 1.1, дете на CompanionLink inc. която синхронизира органайзери на ROYAL /в моя случай - модел DS2080/ с компютър по сериен кабел. Имам кабел, но без софта не става за нищо. В отделите за техническа поддръжка и на ROYAL и на CompanionLink ми казаха, че за тях това е дълбоката античност /6-7 години/ и вече не я поддържат. Единствената ми надежда е някой да я има покрай органайзера си ако е на ROYAL. Ако някой е в час с темата, моля да даде идея с какво евентуално мога да заменя тази програма, понеже наистина е неоткриваема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 Търся програмата WindowsLink версия 1.0 или 1.1, дете на CompanionLink inc. която синхронизира органайзери на ROYAL /в моя случай - модел DS2080/ с компютър по сериен кабел. Имам кабел, но без софта не става за нищо. В отделите за техническа поддръжка и на ROYAL и на CompanionLink ми казаха, че за тях това е дълбоката античност /6-7 години/ и вече не я поддържат. Единствената ми надежда е някой да я има покрай органайзера си ако е на ROYAL. Ако някой е в час с темата, моля да даде идея с какво евентуално мога да заменя тази програма, понеже наистина е неоткриваема.Доколкото успях да разгледам сайта на производителя нищо чудно, че не намираш нужния ти софтуер, защото такъв с име WindowsLinк не съществува. Откривам софтуер с име CompanionLink. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
drvar Публикувано Юли 23, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 23, 2010 Доколкото успях да разгледам сайта на производителя нищо чудно, че не намираш нужния ти софтуер, защото такъв с име WindowsLinк не съществува. Прав си, вече не съществува. Че програмата която ми трябва се казва WindowsLink научих от три места - упътването на органайзера, упътването което дойде с кабела и от специалната брошурка за поръчка на програмата в кутията на органайзера. Когато писах, че съм се свързал с отделите по техническа поддръжка на ROYAL и този на CompanionLink не преувеличавах - те потвърдиха, но само вдигнаха рамене и ме разкараха понеже наистина е много стара програма. До деветдесет и някоя година CompanionLink се е казвал WindowsLink, както и програмата им, продавали са я до две хиляди и втора или трета и след това край. С чичко Гугъл съм претръскал доста страници из нета но освен, че вече не я поддържат, има още поне четири други програми със същото име и това е адски неприятно, меко казано. Ще съм много благодарен на всеки който ми даде идея коя програма мога да използвам вместо нея. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 23, 2010 Report Share Публикувано Юли 23, 2010 Съжалявам, приятелю. Аз също търсих доста, но за съжаление нищо не намерих. Освен да пробваш с новата ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост