antishoC Публикувано Юли 21, 2010 Report Share Публикувано Юли 21, 2010 (Редактиран) От много време търся един аудио диск и най-после успях да го открия като файлове в МР3-192кbps. Изтеглих го, обаче май торента е повреден.Четири/от общо 12/песни не могат да се "отворят". Свалих торента два пъти, но не се получава. Спомням си, че преди време имах подобен проблем, но с филм. Тогава Night_Raven ме посъветва да го поправя с DivFix++ и се получи. Дали има подобна програма, но за МР3? Между другото въпросните четири парчета се "просвирват" само с VLC media player.Аз обаче искам да направя аудио диск, но никоя записваща програма не ги декомпресира/с останалите 8 нямам проблем/. Пробвах също и варианта, предварително да ги обърна от МР3 в wave с LAME, но и така не става.Знам, че е абсолютна безмислица да обръщам МР3 в wave,но много е дълго да ви обяснявам, защо точно ми се налага да го записвам като аудио диск. Току що порочетох в коментарите под трента, че и други имат същия проблем. Съвета е траковете да се възпроизведат с MP3 Parser DirectShowFilter ,но... това не реши моят проблем. Някой има ли идея, какво мога да направя? Редактиран Юли 21, 2010 от antishoC Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 21, 2010 Report Share Публикувано Юли 21, 2010 Не е лошо да споделиш заглавието на торента, за да се опитаме да помагаме. Или да опиташ да поправиш останалите песни с помощта на foobar2000. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Юли 21, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2010 Не е лошо да споделиш заглавието на торента, за да се опитаме да помагаме. Или да опиташ да поправиш останалите песни с помощта на foobar2000.Става въпрос само за албума от 1968 - Tango [192kbps].Другите не ми трябват и не съм ги сваляла. Писах и в "оня" форум, но едва ли ще оправят торента. OFF:И...никой да не е посмял да се подиграва с безобразния ми руски език. Толкова си мога k'во да се прави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 21, 2010 Report Share Публикувано Юли 21, 2010 При мен всичко е наред бе, скъпа. Подготвих ги за запис на Audio CD с Easy CD DA Extractor, после ги конвертирах за проба в WAV-формат, всичко минава без грешка. Само дето не ги записах на диск, ама то е ясно, че ще стане, щом програмата ги конвертира и приготви. Ти кой торент клиент ползваш? Аз съм с μTorrent 2.0.2, който работи чудесно. Плейърите Winamp и foobar2000 също ги възпроизвеждат без проблеми, всичко е точно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Юли 22, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2010 Реших си и аз проблема Конвертирах ги въпросните тракове с foobar2000 до WAV-формат,защото както казах с LAME не стана. Опитах да ги запиша на диск, но програмата пак ги "изхвърля". След няколко часово умуване, най-после ми просветна. Направи ми впечатление, че само тези песни в имената си имат букви с ударение-примерно cambierà ,Adiòs и т.н.. Промених ги с нормални "А" и "О" и нещата се оправиха. Явно нещо при мен тези песни нито могат да се прослушат нормално, нито да се запишат. Чудна работа Но важното е, че накрая все пак се усетих Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 Ох, да наистина... Проявила си съобразителност. Ти си с Windows XP и той няма инсталирани тези испански шрифтове, затова така се получава. Аз съм с Windows 7 и при мен няма подобен проблем, но съм го срещал отдавна при Windows XP и също като теб открих причината. Такива грешки се получават и при имена на картинки с такива символи - някоя програма не ще да ги отваря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Юли 22, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2010 Мерси мн. Nazikov. Извинявай, че се наложи и ти да сваляш торента,но поне вече ми е ясно, коя е причината. Проявила си съобразителност. Да бе, направо съм върха на досетливостта след близо 2 часа OFF....antishoC свали и огледа добре файловете,даже се втренчи - там нямаше нищо. Пак погледна втренчено - пак нищо. Трети път хвърли поглед натам - отново нямаше нищо. И си каза - тук има нещо.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 No problemo. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Януари 12, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2011 За да не обяснявам в нова тема проблема с невъзможността да отварям файлове със странни шрифтове, ще поставя тук въпроса си.Сега искам да сваля едно новогодишно шоу от сръбски торент, но в името му /заглавието/има четири пъти буквата š. Предполагам, че това е проблема utorrent да ми изкарва съобщение, че не може да зареди този торент. Някаква идея какво да правя? Няма ли начин да инсталирам програма за този символ /буква/ за да дръпна въпросният торент файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Ако обърнеш временно регионалните настройки на сръбски? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Януари 12, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Ако обърнеш временно регионалните настройки на сръбски? Обърнах ги,но пак не стана За момента реших прблема, като накарах един приятел с Windows 7 да влезе с моя акаунт и дръпне торента, но това е само временно решение. Тези с Win 7 нямат никакъв проблем. Отдавна съм се наканила да го инсталирам и аз...мъ съм такава смотла като почна някакви промени, че...пфу...после... що това е така... онова не ми се отваря...другото се затваря и айййдееееее... отиде седмица докато вляза в релси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
iv.elina Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Имам проблем със неро-записвачката.Със ХР система съм.Когато си правя списък със песните не ми се подреждат по начина както ги слагам,а по техен си начин.Незнам на какъв принцип става ама не е както искам аз.Ще бъда благодарна ако ми помогнете да преодолея проблема си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Няма начин да минипулираш точно как да се записват песните на диска. Това не е аудио диск. Всички MP3 файлове се записват на файловата система, а после се показват съобразно настройките на операционната система. На дискове различни от audio CD не съществува такова нещо като поредност на файловете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост