Shak Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Добричкият окръжен съд наложи глоба от 400 лева на адвоката на Слави Трифонов - Мария Даскалова, заради неявяването на телевизионния водещ на насроченото за днес гражданско дело срещу него. Съдебният състав разпореди да бъде издирен адреса на Слави Трифонов и той да бъде призован чрез РДВР. Водещата на телевизионното предаване "Сигнално жълто" Албена Вулева е предявила съдебен иск срещу Трифонов за 50 000 лева. Днес тя коментира, че съди шоумена заради инцидент, станал по време на медийния фестивал в курорта "Албена" през 2003 година. По нейните думи Слави Трифонов тогава лиснал в лицето й халба с бира, при което едното й око пострадало. Искът на Вулева е за нанасяне на телесна повреда и за обида. Балчишкият районен съд вече се произнесе, че Слави Трифонов е невинен и отхвърли иска на телевизионната водеща. Вулева обжалва решението на втора инстанция. Окръжният съд отложи делото за 25 юли. Месец юни очевидно минава под знака на правосъдието за шоумена. На 5 юни той осъди ЕТ "Папарак медия - Алекс Стоилов", да му заплати общо 80 000 лева за публикувани неистини. http://img154.imageshack.us/img154/7755/0000024121article19oy.jpgСлави вече е обявен за невинен от Балчишкия районен съд, но Вулева не се отказва лесно. Снимка: Булфото Информация:Dnes.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Всеки се чуди кого да осъде за да се опаричи. В центъра е Славчо, който си се мисли за слънцето, около което всички се въртят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 и двамата са една стока......но поне Слави не си прави дебелашки коментари и безвкусни забележки с труда на хората, било то и бездарни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Колегите ми са я видяли да виси пред съда и да чака Слави. Не мога да я трая,много ми е противна,такива глупости приказва че ми е чудно кой и гледа предаването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Мисля си как ли се разкайва Слави, че не я е залял с цяла бира направо върху главата.Поне да си струва разправийте с тази бездарна и бездушна псевдо водеща.Тя поне да беше образец във всяко едно отношение, ами то само плюе по недостатъците на другите, а не гледа, че притежава почти всичко, което усмива. Аз също не разбирам какви хора гледат това предаване и какво удоволствие изпитват. Самочувствието ли си вдигат или...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост