Jump to content

Обвиняемият Слави не уважи делото на залятата с бира Албена Вулева

Препоръчан пост

Добричкият окръжен съд наложи глоба от 400 лева на адвоката на Слави Трифонов - Мария Даскалова, заради неявяването на телевизионния водещ на насроченото за днес гражданско дело срещу него.

Съдебният състав разпореди да бъде издирен адреса на Слави Трифонов и той да бъде призован чрез РДВР.

Водещата на телевизионното предаване "Сигнално жълто" Албена Вулева е предявила съдебен иск срещу Трифонов за 50 000 лева.

Днес тя коментира, че съди шоумена заради инцидент, станал по време на медийния фестивал в курорта "Албена" през 2003 година.

По нейните думи Слави Трифонов тогава лиснал в лицето й халба с бира, при което едното й око пострадало. Искът на Вулева е за нанасяне на телесна повреда и за обида.

Балчишкият районен съд вече се произнесе, че Слави Трифонов е невинен и отхвърли иска на телевизионната водеща. Вулева обжалва решението на втора инстанция.

Окръжният съд отложи делото за 25 юли.

Месец юни очевидно минава под знака на правосъдието за шоумена. На 5 юни той осъди ЕТ "Папарак медия - Алекс Стоилов", да му заплати общо 80 000 лева за публикувани неистини.

http://img154.imageshack.us/img154/7755/0000024121article19oy.jpg

Слави вече е обявен за невинен от Балчишкия районен съд, но Вулева не се отказва лесно. Снимка: Булфото

Информация:Dnes.bg

Сподели другаде

Колегите ми са я видяли да виси пред съда и да чака Слави. :D

Не мога да я трая,много ми е противна,такива глупости приказва че ми е чудно кой и гледа предаването. :hmm:

Сподели другаде

Мисля си как ли се разкайва Слави, че не я е залял с цяла бира направо върху главата.

Поне да си струва разправийте с тази бездарна и бездушна псевдо водеща.

Тя поне да беше образец във всяко едно отношение, ами то само плюе по недостатъците на другите, а не гледа, че притежава почти всичко, което усмива. Аз също не разбирам какви хора гледат това предаване и какво удоволствие изпитват. Самочувствието ли си вдигат или...? :crosseyes1:

Сподели другаде