Jump to content

Проблем с отварянето на папки

К20

Препоръчан пост

Здравейте.

Извинявам се ако темата не е в правилния раздел!

Проблемът е следния:

Отварям си аз "My computer" отваря ми го нормално в един прозорец,след това отварям "C" или "D" отваря ми го в друг прозорец след което продължавам отварянето на други папки в "D"и ми ги отваря в същия прозорец(на "D"-втория прозорец).Четох няколко теми с абсолютно същия проблем,но решение нямаше!

Вчера ми се наложи да преинсталирам уиндоуса-та този проблем си остана!

Сподели другаде

В "Опции за папките" търси настройка на изгледа, например при мен с Windows 7 е "Отваряй всяка папка в същия прозорец" (това е по подразбиране) или "Отваряй всяка папка в неин собствен прозорец". Нещо подобно трябва да е и при теб, доколкото разбирам си с Windows XP.
Сподели другаде

Това беше първото нещо което направих преди да пусна тема!Всичко си е на мястото но проблема си остава.Това е само от преминаване от my comp.към "C" или "D".След преинсталация на Уиндоус проблема си остана
Сподели другаде

Това беше първото нещо което направих преди да пусна тема!Всичко си е на мястото но проблема си остава.Това е само от преминаване от my comp.към "C" или "D".След преинсталация на Уиндоус проблема си остана

Не знам тогава. Видях, че си преинсталирал. Трудно ми е да повярвам, че е възможно да има същия проблем след преинсталация. А ти как я направи - с форматиране на системния дял или с "поправка" и запазване на всички програми и настройки?

Сподели другаде

Не те разбрах точно.Презаписах само Ц (защото не ми се трият работите в Д)когато инсталирах драйверите влязох в Ц,Д и Ц си ми го отваряше в един прозорец както трябва да е но Д си остана пак така в два.След няколко отваряния в Ц и то си стана както Д-то(след отваряне на Моят комп.Ц го отвяра в отделен прозорец.).
Сподели другаде

При преинсталация с форматиране се изтриват данните само на системният дял (С). Другите си остават непокътнати с всичко ценно в тях (освен, ако не объркаш нещо и не изтриеш и тях по погрешка). Форматирането гарантира, че няма да останат старите настройки и каши. Другият начин е чрез "поправка" на уиндоус - презаписване на системните файлове само, като всички инсталирани програми и настройки се запазват. Този начин обаче на практика не гарантира, че ще се оправят нещата - едно се оправя, друго може да не се оправи. Затова се предпочита инсталация с формат (изтриване) на данните в системния дял и инсталация на всичко начисто.
Сподели другаде

Ами като цъкна на опцията да се покажат скритите файлове и папки,всичко е ок.но веднага след като затворя прозореца (със настройките на папките)тази опция се изключва!!!Т.е когато вляза пак да видя настройките опцията за скриване/показване на папки си е изключена(изобщо не иска да се включи).
Сподели другаде

Прилича ми на резултат от заразяване malware; инсталирай Avira AntiVir Personal и Malwarebytes' Anti-Malware и сканирай системата с тях.

Именно. За това питах. На работа имахме абсолютно същите синптоми от една машинка, която беше заразена с пълен комплект бацили.

MBAM препоръчвам и аз.

Сподели другаде

Компа ми тотално се прецака.Пробвах да инсталирам антивирусната но ме изхвърля от прозореца за инсталация и от страницата за теглене!!! Като отворя прозоец ми го затваря след 3 секунди-Направо съм бесен,по-късно мисля че пак ще се наложи преинсталация-просто незнам какво друго може да се направи при положени че ми затваря прозорците и повече не иска да ги отвори,просто си седят в лентата.Ако имате идей казвайте.
Сподели другаде

Компа ми тотално се прецака.Пробвах да инсталирам антивирусната но ме изхвърля от прозореца за инсталация и от страницата за теглене!!! Като отворя прозоец ми го затваря след 3 секунди-Направо съм бесен,по-късно мисля че пак ще се наложи преинсталация-просто незнам какво друго може да се направи при положени че ми затваря прозорците и повече не иска да ги отвори,просто си седят в лентата.Ако имате идей казвайте.

Дай лог от Trend Micro Hijack This

Избираш "Do a system scan and save log file" и постваш лога тук.

Преименувай инструментчето, в случай че вирусът го затваря след като го стартираш.

Ето го и него в zip-че HJTs.zip

Също така провека от Security Check е хубаво да дадеш.

SecurityCheck.zip

Ще видим дали колегата, който принципно се занимава с почистването на гадинки, няма да види темата и да отговори...

Сподели другаде

Компютърът се оправи след още една преинсталация и на диск Д.

Нямах възможноста да изтегля тези програми защото-като цъкна на линка ми затваря мозила след 2 секунди,и все пак като съм много бърз успявам да го дръпна,до тук добре но прозореца за изтегляне се затваря също след 2 секунди,това не пречи просто чакам файла да се покаже на десктопа готов за зареждане.Е тука става весело-отварям файла да инсталирам програмата и хоп затваря прозореца,отива долу в лентата и не го отваря повече.Като приложа пак малко бързи раути (цъкане бързо на Некст.)успявам да инсталирам,естественно по време на инсталацията ми го затваря но си чакам да ми излезе иконката та да разбера че се е инсталирала.После отварям програмата и то пак я затваря долу е да ама там се бавя повече и няма как да извлеча информация-Това се получаваше на всеки опит за инсталирване/теглене на програма.Отварянето на папките Ц и Д си ги отваря нормално.

Сложих си NOD32 но неможе да се ъпдейтне ли нещо такова,стой оранжева иконката долу.Написах Кодове пароли стана до днес и сега не го знам какво иска?Да де иска пари то тва е ясно :D няма ли начин безплатно да мина ?

Сподели другаде