Jump to content

Субтитрите не ми излизат както трябва

Препоръчан пост

Åêèï 4 èñêà ïîäêðåïëåíèå,

èìà âúçìîæíîñò çà èçâúðøâàíå íà 211.

2

00:00:26,920 --> 00:00:29,840

Áàíêà "Âàëåé",

èìàò ïèñòîëåòè.

3

00:00:29,920 --> 00:00:34,520

Âñè÷êè åêèïè,

âúçìîæíî 211 â ïðîãðåñ.

4

00:00:34,560 --> 00:00:36,680

áàíêà "Âàëåé" ïîòâúðäåíà

ñòðåëáàòà ñ ïèñòîëåòè.

5

00:00:38,440 --> 00:00:41,320

S.W.A.T.

ÑÏÅÖÈÀËÅÍ ÎÒÐßÄ

6

00:00:45,240 --> 00:00:48,360

Èìàò àâòîìàòè÷íè îðúæèÿ, íÿìàìå

íèùî, ñ êîåòî ìîæåì äà ãè ñïðåì.

7

00:01:11,360 --> 00:01:15,440

Ðàíåí ïîëèöàé, ðàíåí ïîëèöàé,

ïîâèêàéòå S.W.A.T., êîä 3.

8

00:01:15,760 --> 00:01:18,320

Êàçâàì äà íå ìúðäàòå,

íå ìúðäàéòå!

9

вместо на български!Опитах в регионални настройки ,но не става нищо!Помогнете!До преди един месец си бяха наред,какво стана така и не разбрах?

Сподели другаде

• 2 weeks later...

При мен го има същият проблем но само когато пусна филм през Crystal Player.Освен това не ми се превежда и самата програма.Някой може ли да помогне?

Това е само на XP-то.На Вистата нямам такива проблеми :bgflag:

Сподели другаде

Разбира се , че съм проверил всичко дори два пъти.Преинсталирах програмата няколко пъти като ползвах различни източници на инсталационния файл въпреки ,че това едва ли е от значение.
Сподели другаде

Много странно. Т.е. при други плеъри субтитрите излизат нормално? Други програми с превод на български също са наред? Да си човъркал шрифтовете за субтитри в Crystal Player?
Сподели другаде

• 1 month later...

Много странно. Т.е. при други плеъри субтитрите излизат нормално? Други програми с превод на български също са наред? Да си човъркал шрифтовете за субтитри в Crystal Player?

Много добре си ме разбрал!За съжаление не съм човъркал шрифтовете по простата причина че след като инсталирах Кристала и не ми кирилизира субтитрите просто не я използвам и я деинсталирах.Възможно ли е проблема да идва от Флекс тайпа ?

Сподели другаде

...Възможно ли е проблема да идва от Флекс тайпа ?

Разбира се, напълно е възможно. Препоръчително е да го премахнеш. Тук е описано подробно как може да стане премахването на това творение (FlexType), за което авторите му заслужават да бъдат обесени по БНТ.

Сподели другаде

При мен след преинстал имаше подобен проблем с плеърите.Като за разлика от преди когато субовете работеха се наложи да променя кодирането на КМ и ПОТ .В единия случай russian 204 и Суrilic в другия. 
Сподели другаде