Веко Публикувано Юли 20, 2010 Report Share Публикувано Юли 20, 2010 Здравейте! Ето го и моя пореден проблем този път с компютъра: Като си изтегля някоя игра независимо коя винаги като вляза екрана ми го дава размазан :( Защо така?Как да го оправа? Качил съм драйварите за компа. Единствено мога да го оправа като що годе се вижда менюто на играта и намаля резолюцията ама това на 1 игра от 1000 Моля ако темата не е за тук преместете я,незнам точно в кой подфорум да я пусна. :( Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Юли 20, 2010 Report Share Публикувано Юли 20, 2010 Най вероятно имаш проблем с видео картата.Знаеш ли каква е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Юли 20, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 20, 2010 Незнам но компютъра е доста старичък 2006 мисля сам го взимал.Иначе преди тези проблеми ми ги нямаше сега нз защо така,а и още нещо можеби полезно към проблема,като сменя резолюцията на екрана на по малко от 1024x768 ми дава размазано и това преди не беше. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 20, 2010 Report Share Публикувано Юли 20, 2010 Ще ни е нужна конфигурацията. И сигурен ли си, че всички драйвери са инсталирани и че са актуални? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Юли 21, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2010 Да инсталирани са и са актуални.А може ли да е от монитора?Той е 15 инча. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост