Jump to content

Проблем с видео карта(Ати радеон 9200)

Препоръчан пост

Здравейте да ви споделя моя проблем ..с видео картата ми ..

Видео картата ми е Ати радеон 9200: дъно- Интел,асрок

Проблема ми е в няколко случая.. тоест един път така друг път така .. но по един и същ долу горе начин..

1-ви : Докато си сърфирам в някой сайт и екрана ми става черен лампичката на монитора свети червено което означава че си работи пс-то.. и си работи де.. но черен екран.. само рест го оправя.

2-ри : Докато си чатя по скайпа.. и ми се появавя черен екран лапмичката свети черено което означава че не работи монитора .. но всъщност се чува звука че работи..

3-ти : Пак докато правя нещо и ми забива и ми излиза следния прозорец : post-15977-053847900 1279567054_thumb.jpg

Моля помогнете ми.. супер е гаден тоя проблем .. гледах за раздути кондензатори но няма.. в Eventviewer има доста проблеми свързани с Ати СМарт ,Систем Ерор ,Ati2mtag,Dhcp.. и най различни :) Мерси предварително :)

Сподели другаде

Провери напреженията и (особено) температурите на компонентите. В тази тема разискваме подобен проблем, има връзки към съответните програми за тестване.
Сподели другаде

9200 няма датчик за температура, a и е с пасивно охлаждане, понеже си е доста студена по default. Инсталирай последния драйвер за видеокартата ти, като преди това деинсталираш стария и рестартираш компютъра, но ако не помогне е много вероятно картата да върви към края на дните си и в скоро време съвсем да откаже да работи.
Сподели другаде