marto_ Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Здравейте,Имам следния проблем след Презареждане на windows xp качвам си аз оригиналния драйвер от nvidia пускам игра която изисква препорачително 64mb и сече сякаш имам 8 мегабайтова видео карта, пробвах и със други игри ,но отново същата история. Не съм сигурен дали проблема е хардуерен или софтуерен,но Моля ви, помогнете ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Какви са останалите компоненти на компютъра и кой са тия игри? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Е тя тази карта за игра ли е вече? Кога е било 2003 година... Няма значение, че има 256 MB видеопамет, това не помага особено. С нея може да играеш примерно Return to Castle Wolfenstein (от 2001 г.) или Doom 3 (от 2004 г.), Quake 4 (от 2005 г.) на минимални до средни настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marto_ Публикувано Юли 19, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Какви са останалите компоненти на компютъра и кой са тия игри?1gb ram 2,8Ghz intel gta vicecity san andreas black shot 18wheel Е тя тази карта за игра ли е вече? Кога е било 2003 година... Няма значение, че има 256 MB видеопамет, това не помага особено. С нея може да играеш примерно Return to Castle Wolfenstein (от 2001 г.) или Doom 3 (от 2004 г.), Quake 4 (от 2005 г.) на минимални до средни настройки.знам че е стара ,но работата е там че всичко си варвеше гладко и идеално до презареждането Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Можеш да провериш дали са инсталирани драйверите за chipset-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост