Jump to content

Проблем със nVidia GeForce FX 5500 256mb

Препоръчан пост

Здравейте,Имам следния проблем след Презареждане на windows xp качвам си аз оригиналния драйвер от nvidia пускам игра която изисква препорачително 64mb и сече сякаш имам 8 мегабайтова видео карта, пробвах и със други игри ,но отново същата история. Не съм сигурен дали проблема е хардуерен или софтуерен,но Моля ви, помогнете ми. :blink: :bravo:
Сподели другаде

Е тя тази карта за игра ли е вече? Кога е било 2003 година... Няма значение, че има 256 MB видеопамет, това не помага особено. С нея може да играеш примерно Return to Castle Wolfenstein (от 2001 г.) или Doom 3 (от 2004 г.), Quake 4 (от 2005 г.) на минимални до средни настройки.
Сподели другаде

Какви са останалите компоненти на компютъра и кой са тия игри?

1gb ram 2,8Ghz intel gta vicecity san andreas black shot 18wheel

Е тя тази карта за игра ли е вече? Кога е било 2003 година... Няма значение, че има 256 MB видеопамет, това не помага особено. С нея може да играеш примерно Return to Castle Wolfenstein (от 2001 г.) или Doom 3 (от 2004 г.), Quake 4 (от 2005 г.) на минимални до средни настройки.

знам че е стара ,но работата е там че всичко си варвеше гладко и идеално до презареждането
Сподели другаде