sisa912 Публикувано Юли 18, 2010 Report Share Публикувано Юли 18, 2010 Здравейте на всички имам проблем с лаптома ми и ми трябват драйвери за Dell Latitude C640 . Много спешно ми трябва ! Благодаря на всички предварително :help: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 18, 2010 Report Share Публикувано Юли 18, 2010 Нещо да кажеш за операционната с-ма каква е? Кои драйвери ти трябват - всички ли? На сайта на производителя търси ли? Ето сайта на DELL (support) да си свалиш каквото ти трябва според операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Юли 18, 2010 Report Share Публикувано Юли 18, 2010 Можеш да използващ и Unknown Device Identifier. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisa912 Публикувано Юли 19, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Ами операционната система е Windows XP , аз съм с настолен и драйверите ми трябват за лаптоп понеже там е проблема. Кажете ми нещо повече как да изтегля и как се инсталират драйверите от сайта не Dell . Аз бях ги открила но незнам как става работата , а пък ми трябват много спешно ! :lookaround: Да трябват ми всички драйвери :peace: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Nazikov вече ти е дал линк. Как се свалят би трябвало да можеш и сам(а) да се сетиш: от падащото меню Category си избираш типа драйвер, който ти е нужен, след което списъскът ще се филтрира и ще ти се покаже въпросния драйвер. Кликаш Download и след това предполагам, че ще ти е удобно да свалиш файла чрез браузъра, така че кликни отново Download под Download via your Internet Browser.За инсталирането им просто ги стартираш и следваш инструкциите на екрана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост