SsBloodY Публикувано Юли 18, 2010 Report Share Публикувано Юли 18, 2010 Ок значи тряба да направя сайт по подобие на вече готов тоест нов дизайн и промени (заръчал ми го е собственика). Аз свалих сайта и базата данни я експортнах и импортнах на моята машина и искам да го хостна на компютъра за да мога да работя по лесно. Но освен на началната страница на всяка друга ми дава грешка къде може да е проблема. http://78.128.17.3 Ето и самата грешка: Fatal error: Call to undefined function select_row() in C:\wamp\www\about.php on line 29 Някой ако може да ми помогне да я отстраня ще съм му много благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Юли 21, 2010 Report Share Публикувано Юли 21, 2010 Качи това подобие на сайт изграден под php "уж" на някъв безплатен хостинг да видим кви грешки дава. Че туй като гледам тва неможе да е грешката от дебъгера ако въоще си го пуснал. Колкото до това , което изписва като гледам не е зададен правилно оператора. Има вероятност да използваш стара версия на php дистрибуцията. Малко повече инфо дай. (Има вероятност въобще да не тръгне тоя сайт с тая грешка, освен ако не изтриеш целият низ ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост