Tokera Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Искам да знам дали има таква програма, протокол, драйвер, чрез който/която звукът ми от лаптопа да се чува на персоналният ми компютър, използвайки локална мрежа ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Има софтуер, който притежава такива възможности. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Юли 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Има софтуер, който притежава такива възможности.Ще се радвам ако споделиш името му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 EsounD, например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Юли 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2010 EsounD, например. Е айде забравил съм да кажа, че ми трябва таква програма под Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 За коя версия на Windows става въпрос?Под XP SP3 може да се ползва Remote Desktop Connection, например:http://img40.imagefra.me/img/img40/8/7/16/panevdd/f_sxhm_81e0a91.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Юли 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2010 За коя версия на Windows става въпрос?Под XP SP3 може да се ползва Remote Desktop Connection, например:http://img40.imagefra.me/img/img40/8/7/16/panevdd/f_sxhm_81e0a91.png Лаптопа е със 7 Персоналният е с XP SP3Целта ми е примерно когато гледам филм на лаптопа, звукът да се чува на персоналния, където имам хубав звук.Направих го мисля, че стана. Ако има нещо ще пиша пак. Благодаря ти МНОГО Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост