ToL Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Здравейте.Решил съм да си продам стария компютър Ще кажа характеристиките до колкото си ги спомням.Като се върна във Варна ще ги напиша точно. Процесор : едноядрен 2.26RAM : 2gbВидео : ATI Radeon 4670 - допълнително слаганаЗахранване : Forton 350w - също допълнително сложено (от Техномаркет лъжат с захранванията)Мисля че машината е още в гаранция трябва да проверя. Монитора без да го видя ще ми е много трудно да ви го опиша SAMSUNG е инчове незнам обаче е големичак с сензурни копчета много съм доволен от него. Въпросът ми е колко мога да изкарам от всичко това?Решил съм да си взимам лаптоп.Последния ми въпрос е 1200 лева добра цена ли е за лаптоп с Процесор : ТриядренRAM : 4gbВидео : Мисля че беше Nvidia 8200 обаче не съм сигурен защото гледах още 20 лаптопа може и ATI да е ще проверя.Благодаря предварително съжелявам ако имам правописни грешки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 ....Процесор : Триядрен....За триядрен, нов давам и 2000 лева. От къде мога и аз да си взема такъв? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Юли 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2010 За триядрен, нов давам и 2000 лева. От къде мога и аз да си взема такъв?Еми братле гледах днес в едно списание на метро Да приемам ли че е добра офертата за лаптопа ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Еми братле гледах днес в едно списание на метро Да приемам ли че е добра офертата за лаптопа ?Триядрен?Nvidia 8xxx сериите са засегнати от сериозен проблем и дават много дефекти.Не ти препоръчвам лаптоп с тази серия мобилни видеа, освен ако след година не искаш да ревеш как видеото се е скапало.Взимай лаптоп с ATI видео или Nvidia, но НЕ И 8xxx серия, като за лаптоп по-добре е ATI може би... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Какво се шегувате с човека за триядрения процесор? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Какво се шегувате с човека за триядрения процесор?Прав си.Поразгледах малко.Наистина, има лаптопи на долу-горе посочената от автора цена с триядрен процесор...Phenom-ка X3, 2.1Ghz в ACER Aspire 5551G например...ЛинкСамо това видео Nvidia 8200 буди много тревоги в мен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Юли 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Какво се шегувате с човека за триядрения процесор?Немога да разбера сега да вярвам ли или да не вярвам слагайте по някоя усмивка или подигравателна иконка след коментарите Вижте и слепия ще види че изобщо не разбирам от компютри.. живота ми тече в съвсем различна свера.Затова пиша тук при хората които разбират за да могат да ми помогнат. Мобилен компютърNV-59C03HIntel Core i3 -350M (2.26GHz)памет : 4 GB DDR3твърд диск : 320 GBзаписващо DVD RW и четящо Blue-Rayдисплей : 40см (15,6") Ultrabright WXGA 16:9 HD TFT (1366x768)видео : Intel GMA 4500MHDаудио : Dolby Sound Roomкомуникации : 10/100/1000Mbps мрежа, 802.11b/g/n безжична мрежаинтерфейс : 3x USB, HDMI, четец карти паметкамера : 1.3Mpixel вграденаOC : Windows 7 Home Premium 64-bit Editionбатерия : 6 клетъчна Li-lon Това е лаптопа който съм харесал струва 1198лева с ДДС.Ако може и някой коментар за цена на машината която продавам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Немога да разбера сега да вярвам ли или да не вярвам слагайте по някоя усмивка или подигравателна иконка след коментарите Вижте и слепия ще види че изобщо не разбирам от компютри.. живота ми тече в съвсем различна свера.Затова пиша тук при хората които разбират за да могат да ми помогнат. Мобилен компютърNV-59C03HIntel Core i3 -350M (2.26GHz)памет : 4 GB DDR3твърд диск : 320 GBзаписващо DVD RW и четящо Blue-Rayдисплей : 40см (15,6") Ultrabright WXGA 16:9 HD TFT (1366x768)видео : Intel GMA 4500MHDаудио : Dolby Sound Roomкомуникации : 10/100/1000Mbps мрежа, 802.11b/g/n безжична мрежаинтерфейс : 3x USB, HDMI, четец карти паметкамера : 1.3Mpixel вграденаOC : Windows 7 Home Premium 64-bit Editionбатерия : 6 клетъчна Li-lon Това е лаптопа който съм харесал струва 1198лева с ДДС.Ако може и някой коментар за цена на машината която продавам.Процесорът е 2ядрен, от Intel-ско видео по принцип не може да извадиш нищо повече от картина на екрана, т.е за игри не става. За компютъра-Пиши процесора и дай по-подробно инфо.Ползвай SIW,HW32 или Everest за целта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Юли 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Добре веднага след като се прибера в Варна ще дам подробна информация.Значи този лаптоп отпада. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Добре веднага след като се прибера в Варна ще дам подробна информация.Значи този лаптоп отпада.Ами...Ако не търсиш производителност в игри лаптопът е ОК.Но Intel видео и игри са 2 несъвместими думички...Иначе, Intel видеата имат един плюс-дефектират много по-рядко от ATI/Nvidia мобилните видеа, поне според мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Юли 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Какво да ти кажа обичам от време на врема да играя NBA 2k10 и NFS Undercover бих пробвал и по-нови игри но сегашната машина ми позволява тези и то с медиум ефекти.Но като се замисля това не е единствения лаптоп в България около 1200 лева в такива параметри ако потърся съм сигурен че ще намеря нещо такова и с ATI Много ти благодаря че се опитваш да помогнеш. ПП: Главната ми цел е да имам лаптоп по-компактно е и като патувам в влака или по състезания ще има какво да правя И все пак като ще е гарга да е рошава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Юли 26, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 26, 2010 http://nikras.com/files/report.htm ето характеристиките на машинатаето и телевизора http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09036495 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ToL Публикувано Юли 28, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2010 ЗдравеитеНе искам да пускам нова тема затова ще пиша тук..Има ли настроика в U-Torrent която след приключване на свалянето да изгася компютъра? ПП: Все още чакам да разбера колко мога да взема за компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Юли 28, 2010 Report Share Публикувано Юли 28, 2010 Не искам да пускам нова тема затова ще пиша тук.Има ли настроика в U-Torrent която след приключване на свалянето да изгася компютъра? Това не е ли ?А иначе има такава настройка Опции >Автоматично изключване >Изключване на компютъра когато задачите за сваляне завършат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост