blasphemer Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Здравейте!Преди 3 дена си купих нов компютър и попринцип си знам,че веднага немога да имам интернет,защото трябва да се направят някакви настройки(мак адрес и т.н).Звънях на интернет доставчика ми,идваха у нас и по телефона се опитваха да ми помогнат да оправим проблема,но така и не се оправи.Неска дойдоха за последен път,човека разглеждаше доста и накрая ми каза,че уж лан картата нямаля дравейри и компютъра не я разчитал.Аз погледнах и видях,че има драйвери всичко си работи,но все пак не съм абсолютно сигурен.Просто вече незнам какво да правя,ако можете помогнете.Ползвам Уиндоус 7 и съм без рутер,постоянно на компютърчето стои една удивителна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Поне да беше казал каква е LAN картата и как установи, че няма проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Здравейте!Преди 3 дена си купих нов компютър и попринцип си знам,че веднага немога да имам интернет,защото трябва да се направят някакви настройки(мак адрес и т.н).Звънях на интернет доставчика ми,идваха у нас и по телефона се опитваха да ми помогнат да оправим проблема,но така и не се оправи.Неска дойдоха за последен път,човека разглеждаше доста и накрая ми каза,че уж лан картата нямаля дравейри и компютъра не я разчитал.Аз погледнах и видях,че има драйвери всичко си работи,но все пак не съм абсолютно сигурен.Просто вече незнам какво да правя,ако можете помогнете.Ползвам Уиндоус 7 и съм без рутер,постоянно на компютърчето стои една удивителна. Според мен щом има компютърчета с удивителен, проблема не е в драйверите за Лан картата. Ако се въвеждат Ръчно Ип-тата виж да не би да има грешка някъде. Смени ли мак адресите от старото пц на новото ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 И марката на картата е?И скрийншота от Device Manager къде е?И интернетът който получаваш с ръчно въвеждане на IP ли е, PPPOE ли е, динамично ли получаваш IP от DHCP сървера?Такива ми ти работи...Без тях не може да очакваш адекватна помощ.Не съм/сме гадатели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост