Stoian_BG Публикувано Юли 15, 2010 Report Share Публикувано Юли 15, 2010 здравейте на всички,пиша ви за следния проблем,когато тръгна да се вписвам в skype ме вписва точно за 2,3 сек. и след това ме изхвърля,четох по форумите за същия проблем е възникнал заради срив в системата на skype и проблемът ще бъде решен,но се притеснявам,че отговорът на skype.com е от 2007г. Нищо иначе не помага пробвах и свалих всички версии,но резултатът е същия,надявам се някой да ми помогне. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 15, 2010 Report Share Публикувано Юли 15, 2010 Каква е причината за "изхвърлянето", дай малко по-подробна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 От друг компютър успяваш ли да влезеш в акаунта си? Сканирано ли е за зловреден код? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 здравейте на всички,пиша ви за следния проблем,когато тръгна да се вписвам в skype ме вписва точно за 2,3 сек. и след това ме изхвърля,четох по форумите за същия проблем е възникнал заради срив в системата на skype и проблемът ще бъде решен,но се притеснявам,че отговорът на skype.com е от 2007г. Нищо иначе не помага пробвах и свалих всички версии,но резултатът е същия,надявам се някой да ми помогне. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Отивай в някоя интернет зала и пробвай от там.Това,че те изхвърля на мене нищо не ми говори(предполагам и за другите).Като напишеш име и парола какво по-точно става?Логваш се и те изхварля,а скайпа затваря ли се? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост