kiberboy92 Публикувано Юли 14, 2010 Report Share Публикувано Юли 14, 2010 Направих си едно сайтче с incomedia websiteX5 когато още не бях го качил в интернет всичко си работеше нормално , но след като го качих интернет нещо се обърка.Като вляза в сайта ми излиза само началната страница и като натисна на другите страници те не ми излизата.Ето и линк към сайта тук.Сайта е качен в freehosting.bg. Ако някой занае как мога да оправя сайтчето да драсне един коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2010 Report Share Публикувано Юли 14, 2010 Пробвай да преименуваш останалите HTML файлове да са на латиница. Т.е. да не е например "градински_фигури.html", а "gradinski_figuri.html" или пък "garden_figurines.html" (ако не искаш да пишеш на български с латински букви и да оскверняваш езика ). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kiberboy92 Публикувано Юли 14, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2010 Като преименувах менютата стана. Мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
локомотивец Публикувано Юли 15, 2010 Report Share Публикувано Юли 15, 2010 Здравейте правя едно любителско сайтче ама имам проблем не ми изписвва нищо на кирилица(само йероглифи) как да го оправя мерси предварително !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 15, 2010 Report Share Публикувано Юли 15, 2010 А в сорс кода на сайта указана ли е нужната кодировка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост