plamen74.72 Публикувано Юли 14, 2010 Report Share Публикувано Юли 14, 2010 Търся програма с която да си прехвърлям файлове от телефона на компютъра и обратно понеже оригиналния софтуер на блутута (този от диска),не иска да работи с моя телефон (с други телефони няма никакви проблеми)! Телефона е Nokia N95 със Simbian OS и сигурно има някаква несъвместимост с Уиндоус ХР-то?! Поне така си мисля защото пробвах с Live CD с Линукс и си бачка безпроблемно! Само ,че с линукса не ползва софтуера който е от диска (той е само за Уиндоус) и работи безпроблемно със всички телефони които имам (и не само)! Пробвах с Nokia PC Suite и не става, а и ми трябва да може да работи със всички телефони! Дано има такава безплатна която да ми свърши работа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaffer Публикувано Юли 14, 2010 Report Share Публикувано Юли 14, 2010 1. безплатна - http://fma.sourceforge.net/index2.htm2. платена MOBILedit! Ако проблема е в блутута blueSoleil потърси версия IVT BlueSoleil v6.4.249.0, не ти трябва по нова... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост