Jump to content

Препоръчан пост

Имам досаден проблем с плеяра:филма си върви нормално,субтитрите също ...но се чува като фон какви са препинателните знаци на английски...ПОМОЩ!Много е досадно.
Сподели другаде

Да глас на английски.Ресетнах всички настройки и изчезна, но несъм го ползвал от тогава и не знам дали няма да трябва го донастройвам допълнително.Любопитно ми беше от къде го изкарах това четене на препинателни знаци?
Сподели другаде

Явно The KMPlayer има такава функция. Все пак има толкова много опции (над 90% от които напълно безполезни), че може да е внедрена и опция за гласово възпроизвеждане някъде. Може да си я активирал случайно с някоя клавишна комбинация.
Сподели другаде

The KMPlayer има вградена опция за използване на диктор, но той трябва ръчно да се включи!

Ако е зададено да чете с Microsoft Sam (или друг четящ английски диктор) ще ти чете само препинателните знаци понеже Сам не може да чете БГ субтитри!

Но ако ползваш Gergana (това е БГ диктор) ще ти бъдат четени всички БГ субтитри (което е доста приятно)!

Ето и снимка къде са опциите за това:

http://store.picbg.net/thumb/B3/C3/f2f3d5a5355cb3c3.jpg

Сподели другаде