pepest Публикувано Юли 14, 2010 Report Share Публикувано Юли 14, 2010 Имам досаден проблем с плеяра:филма си върви нормално,субтитрите също ...но се чува като фон какви са препинателните знаци на английски...ПОМОЩ!Много е досадно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 15, 2010 Report Share Публикувано Юли 15, 2010 Т.е. глас изговаря препинателните знаци, докато гледаш видео файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pepest Публикувано Юли 15, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2010 Да глас на английски.Ресетнах всички настройки и изчезна, но несъм го ползвал от тогава и не знам дали няма да трябва го донастройвам допълнително.Любопитно ми беше от къде го изкарах това четене на препинателни знаци? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 15, 2010 Report Share Публикувано Юли 15, 2010 Явно The KMPlayer има такава функция. Все пак има толкова много опции (над 90% от които напълно безполезни), че може да е внедрена и опция за гласово възпроизвеждане някъде. Може да си я активирал случайно с някоя клавишна комбинация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Юли 15, 2010 Report Share Публикувано Юли 15, 2010 Може би си задействал в опции,диктор четене на субтитри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Юли 15, 2010 Report Share Публикувано Юли 15, 2010 The KMPlayer има вградена опция за използване на диктор, но той трябва ръчно да се включи! Ако е зададено да чете с Microsoft Sam (или друг четящ английски диктор) ще ти чете само препинателните знаци понеже Сам не може да чете БГ субтитри! Но ако ползваш Gergana (това е БГ диктор) ще ти бъдат четени всички БГ субтитри (което е доста приятно)!Ето и снимка къде са опциите за това:http://store.picbg.net/thumb/B3/C3/f2f3d5a5355cb3c3.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pepest Публикувано Юли 16, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2010 Благодаря ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост