nikol4eto Публикувано Юли 10, 2010 Report Share Публикувано Юли 10, 2010 здравеите имам следния проблем.Вчера си купих лаптоп ACER aspire7738G без ОС просто имаше някакво приложение на линух и така реших да му сложа windows7 сложих си диска всичко наред но като стигне до каде искате да инсталирате ми дава че не мога да инсталирам в избрания дял понеже дялат е неразпознат пише че трябва да се инсталира в дял форматиран като NTFS и дотам моля помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 10, 2010 Report Share Публикувано Юли 10, 2010 А нагласи ли лаптопа в BIOS да зарежда от диска? Така се инсталира уиндоус. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikol4eto Публикувано Юли 10, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2010 това е направено боотва си от диска просто е нешто в дяла на харда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 10, 2010 Report Share Публикувано Юли 10, 2010 А може ли да се форматира дялът с линукс (с инсталационния диск на Windows 7), нали има там опция Format? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikol4eto Публикувано Юли 10, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2010 не ми дава да го форматирам аз имам инсталационен диск линукс но незнам дали там има опция за формат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Юли 10, 2010 Report Share Публикувано Юли 10, 2010 Пробва ли да изтриеш дяла и да го създадеш наново (или да си направиш два дяла после)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikol4eto Публикувано Юли 10, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2010 сега ште пробвам и ште пиша какво се получава не мога да го истрия пише ми че е системен за да инсталирам windows трябва да форматирам дяла в нтфс там е проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Юли 10, 2010 Report Share Публикувано Юли 10, 2010 Не е възможно да не може да се изтрие! Дори и да ти дава предупреждение, че ще изгубиш всичко на този дял, потвърждаваш с ОК и продължаваш с инсталацията! Виж прегледай подробно ръководството в тази тема: Ръководство за инсталация на Windows 7 Отново с картинки Там е описано всичко! Виж къде грешиш като го прегледаш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikol4eto Публикувано Юли 10, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2010 Благодаря ти много всичко се получи вече имам 7ица Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 10, 2010 Report Share Публикувано Юли 10, 2010 Видя ли? А казваше, че не можело да се изтрие или форматира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост