kurtis Публикувано Юли 10, 2010 Report Share Публикувано Юли 10, 2010 Някои неща не ми тръгват и ме посъветваха да си ъпдейтна драйверите.Така ли става My Computer-hardware-device menager-и си избирам нещо и после цъкам update driver.После ми излиза това http://store.picbg.net/pubpic/47/F8/f3255e3c1dac47f8.png.Само че ме е бъзе да пипам тия неща.Има ли по-лесен начин.Като например програмка с която да ги ъптдейтва?С Windowns XP съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 10, 2010 Report Share Публикувано Юли 10, 2010 Driver Checker, Uniblue Driver Scanner... А като си работят не е много нужно да се ъпдейтват. Кои неща не ти тръгват? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Юли 13, 2010 Report Share Публикувано Юли 13, 2010 преди да прибегнеш до ъп кажи кое точно не ти работи, какъв е конкретния проблемза да може някой да ти помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Юли 13, 2010 Report Share Публикувано Юли 13, 2010 Някои неща не ми тръгват и ме посъветваха да си ъпдейтна драйверите.Така ли става My Computer-hardware-device menager-и си избирам нещо и после цъкам update driver.После ми излиза това http://store.picbg.net/pubpic/47/F8/f3255e3c1dac47f8.png.Само че ме е бъзе да пипам тия неща.Има ли по-лесен начин.Като например програмка с която да ги ъптдейтва?С Windowns XP съм. Привет, с тази програма Windows Updates Downloader сигурен съм,че ще си решиш проблема. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Юли 15, 2010 Report Share Публикувано Юли 15, 2010 Привет, с тази програма Windows Updates Downloader сигурен съм,че ще си решиш проблема. Поздрави!Само че не съм сигурна, дали става за драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Юли 20, 2010 Report Share Публикувано Юли 20, 2010 Вместо да се търсят програми за тази цел (което в повечето случаи омазва нещата вместо да ги оправи) е по добре да си намериш оригинални от сайтовете на производителите (за всеки компонент по-отделно)! В повечето случаи ги има в сайта на производителя на дъното, но има случаи (както е при мен например) в които не е възможно да се намерят при производителите понеже са доста стари компонентите и вече не съществуват драйверите! Има много сайтове които предлагат изтегляне на драйвери и този е един от тях (който ползвам от време на време когато ми потрябва драйвер за някой компютър за който не намирам другаде): Windows Drivers Download Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Юли 23, 2010 Report Share Публикувано Юли 23, 2010 Имам две програми които понякога ползвам Driver Genius Pro и Driver Magician, надявам се, че ще ти помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост