Jump to content

Търся програма за ъпдейтване на драйвери

Препоръчан пост

Някои неща не ми тръгват и ме посъветваха да си ъпдейтна драйверите.Така ли става My Computer-hardware-device menager-и си избирам нещо и после цъкам update driver.После ми излиза това http://store.picbg.net/pubpic/47/F8/f3255e3c1dac47f8.png.Само че ме е бъзе да пипам тия неща.Има ли по-лесен начин.Като например програмка с която да ги ъптдейтва?С Windowns XP съм.
Сподели другаде

Някои неща не ми тръгват и ме посъветваха да си ъпдейтна драйверите.Така ли става My Computer-hardware-device menager-и си избирам нещо и после цъкам update driver.После ми излиза това http://store.picbg.net/pubpic/47/F8/f3255e3c1dac47f8.png.Само че ме е бъзе да пипам тия неща.Има ли по-лесен начин.Като например програмка с която да ги ъптдейтва?С Windowns XP съм.

Привет, с тази програма Windows Updates Downloader сигурен съм,че ще си решиш проблема.

Поздрави!

Сподели другаде

Вместо да се търсят програми за тази цел (което в повечето случаи омазва нещата вместо да ги оправи) е по добре да си намериш оригинални от сайтовете на производителите (за всеки компонент по-отделно)! В повечето случаи ги има в сайта на производителя на дъното, но има случаи (както е при мен например) в които не е възможно да се намерят при производителите понеже са доста стари компонентите и вече не съществуват драйверите!

Има много сайтове които предлагат изтегляне на драйвери и този е един от тях (който ползвам от време на време когато ми потрябва драйвер за някой компютър за който не намирам другаде):

Windows Drivers Download

Сподели другаде