DAVIDOV Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Здравейте имам следното дъно GB 790XTA-UD4 /AMD 790X/AM3, и два хард диска SATA 2. Направих ги в RAID 0 но ми се струва, че не е както трябва. Като инструкции ползвах описанието в книжката на дъното но там има 3 описания а аз ползвах последното т.е Marvell 9128. При инсталация на Windows 7 не ми поиска никакви допълнителни драивери за RAID-а. Ако трябва повече информация за системата само кажете и ще пиша. Хард дисковете съм ги сложил в GSATA 3 конектор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s0k3r Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Здравей,ако не се бъркам,като направиш RAID през hardware-a операционната система даже незнай,че го има. Мисля,че е така,защото данните се разпределят "hardware-но" а не през софтуер... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Юли 10, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2010 Днес се зачетох по подробно в книжката на дъното и мисля, че вече всичко е ОК . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост