Jump to content

Проблем с интернет страници в Opera

Препоръчан пост

Какъв файл искаш да свалиш - по-точно с какво разширение *.exe,*.rar или друго? Като разбереш какво е разширението - "Меню" -" Настройки"-"разширени"-"сваляне". махаш отметката на "без управляввани от Опера типове" - в прозорчето "намери" пишеш разширението на файла. След като го намериш натискаш бутон "промени".

Отваря ти се диалогов прозорец. Избираш опцията "запиши файла"или "показвай запитване за сваляне", ако желаеш посочи и директория на запис. Кликаш "ОК". 

Писах същото, само че за Английски интерфейс.

Иначе-Браво :)

Сподели другаде

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Какъв файл искаш да свалиш - по-точно с какво разширение *.exe,*.rar или друго? Като разбереш какво е разширението - "Меню" -" Настройки"-"разширени"-"сваляне". махаш отметката на "без управляввани от Опера типове" - в прозорчето "намери" пишеш разширението на файла. След като го намериш натискаш бутон "промени".

Отваря ти се диалогов прозорец. Избираш опцията "запиши файла"или "показвай запитване за сваляне", ако желаеш посочи и директория на запис. Кликаш "ОК". 

Снощи малко след като прегледах темата и на мен се случи същото при опит за Download на µTorrent 3.0 Build 20402 Alpha (бутона за официален сървър)от Softvisia.com.При опит с бутон mirror само се презареди първа страница,което се случва и в момента.Сравних предложените настройки с моите и си помислих че са ОК.Възможно ли е проблема понякога да е в сайта или има и още нещо?

В адресната лента на позореца стои следното:

http://download.utorrent.com/beta/utorrent-3.0-beta-20402.upx.exe

post-8700-076182200 1278691769_thumb.png

Сподели другаде

Стъпките, които са предложили jjjjjk и Armageddon по принцип са правилния подход към решението на посочения проблем. Лошото обаче е, че те по подразбиране са си така, а и дори да се изпълнят, проблема си остава. В първия си пост се подведох, че става дума за това, че при опит да се отвори някаква страница се показват тази маймуница, а то било когато се прави опит да се свали файл. Проблема все още го има и не е само при .mp3, има го и при .exe и т.н. Интересно е, че при някой сайтове го няма. Не съм се ровил много, но явно е някакъв бъг в новата версия. Ако някой е отстранил проблема, ще ми е интересно да разбера как го е направил.
Сподели другаде

Никакъв резултат....егати браузера аз..

Сподели другаде

До всички с горният проблем-Отивате в настройките на изтеглянията, както е описано по-горе, махате отметката да не се показват файловите типове, управлявани от Opera, намирате plain/text и давате Edit-Show Download Dialog вместо Open with Opera.

Taка се заобикаля проблема :)

Сподели другаде

:offtopic: Малко в страни от проблема, който обсъждате (проблеми с даунлоуда нямам). Проблема ми е с логването в abv.bg :crosseyes1:

post-10468-090340700 1279050403_thumb.jpg

Започна последната седмица, когато ползвах 10.54. След ъпдейта до 10.60 положението не се промени. Току-що си качих 10.51 като отделна инсталация и се оказа, че през него няма проблеми - логвам си се. Мнооого странно ... :offtopic:

Сподели другаде

Как са ти настроени: Настройки => Разшитени => Бисквитки?

Чистил ли се кеша на браузера? Ако не, избери: Настройки => Изтрии лични данни...

Аз също съм с 10.54, но нямам проблем с влизането в abv.bg

Сподели другаде

Аз пък съм с 10.60 и съм страшно недоволен. Бахти бъгнята !!! :( :( :(

Като почна от изгледа на началната страница с грозните бутони долу които не могат се махнат,мина през не-работещ жест с мишката който основно ползвам ,Настройки"-"разширени"-"сваляне". махам отметката на "без управляввани от Опера типове" - давам О.К. ама тя пак си остава там и като за финал пълният провал за отваряне на някои страници.

Направо такъв позор не бях виждал в нито една версия до сега ..........

P.S.

Почвам вече да си мисля да-неби случайно тея проблеми с Операта да са от Windows-a ми, щото той горкия се скапа тотално от сумайти тестове и вече едвам крета. :giggle: Аз се се каня да го преинсталирвам ама не мога се наканя от вече 2 седмици. :haha: :haha: :haha:

Сподели другаде

Току що се върнах на старата версия 10.50 по същия проблем - отваря като страница вместо да свали файловете. Ето директна връзка за сваляне от сайта им, сега търся как да спра автоматично обновяване :)

http://gd.tuwien.ac.at/infosys/browsers/opera/win/1050/int/Opera_1050_int_Setup.exe

Сподели другаде

Аз пък съм с 10.60 и съм страшно недоволен.    Бахти бъгнята !!! :( :( :(  

Като почна от изгледа на началната страница с грозните бутони долу които не могат се махнат,мина през не-работещ жест с мишката който основно ползвам ,Настройки"-"разширени"-"сваляне". махам отметката на "без управляввани от Опера типове" - давам О.К. ама тя пак си остава там и като за финал пълният провал за отваряне на някои страници.

Направо такъв позор не бях виждал в нито една версия до сега ..........

P.S.

Почвам вече да си мисля да-неби случайно тея проблеми с Операта да са от Windows-a  ми, щото той горкия се скапа тотално от сумайти тестове и вече едвам крета.   :giggle:   Аз се се каня да го преинсталирвам ама не мога се наканя от вече 2 седмици.  :haha: :haha: :haha:

Кой сайт не ти отваря? Аз имах проблеми с гледаното на мачовете от световното от сайта на канал 1.  Напоследък не използвам много жестовете с мишката, но при тебе кой не работи?

Сподели другаде