canito0o Публикувано Юли 6, 2010 Report Share Публикувано Юли 6, 2010 здр начи аз имам проблем с страниците ми когато изтеглям песни влизам в страницата за изтегляне която винаги съм изтегляла от там и ми изписва некви простотии което ме изнервя НЕ само при едНа страница е така при повечето плс помогнете ми :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 6, 2010 Report Share Публикувано Юли 6, 2010 С Opera ли влизаш да теглиш? Пробвала ли си с друг браузър? Това е RAR-архив, трябва да запишеш страницата и после да разархивираш файла (нещо такова беше, не ползвам Opera поради дървенията й). То май имаше и някаква настройка да не ги сваля така, ама трябва да се търси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
canito0o Публикувано Юли 8, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Да с Opera съм обаче аз отдавна съм с опера преди седмица две не ставаше така но сега я обнових сиг от това но нзм от къде да я опрая тая настройка :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Пробвай със стара версия на Операта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
canito0o Публикувано Юли 8, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2010 тоз по ми допада за тва не искам старата версия да я използвам и да я разреша тоя проблем ако може Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
wsar Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Изглед > Кодиране > Кирилица > Автоматично разпознаване, ако не стане > Уникод (UTF-8) ...(нещо такова беше, не ползвам Opera поради дървенията й)... Кое и е дървеното на Opera? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
canito0o Публикувано Юли 8, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Изглед > Кодиране > Кирилица > Автоматично разпознаване, ако не стане > Уникод (UTF-8) Пробвах но не стана :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Не щеш да пробваш с друг браузър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Tools->Preferences->Advanced->Downloads или нещо подобно бешеНамираш файловият тип, който би трябвало да теглиш, Edit и му задаваш да ти излиза прозорец за изтегляне.Даваш OK Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Не щеш да пробваш с друг браузър?Не щеш да престанеш да налагаш друг браузър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Не щеш да престанеш да налагаш друг браузър?Кой друг "налагам"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Добре, нека перифразирам: не щеш да престанеш да се мъчиш да откажеш потребителя от избрания от нея браузър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 8, 2010 Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Ето - отказвам се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
canito0o Публикувано Юли 8, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2010 ми не става нзм от какво е сиг няма да стане :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Юли 9, 2010 Report Share Публикувано Юли 9, 2010 ми не става нзм от какво е сиг няма да стане Какъв файл искаш да свалиш - по-точно с какво разширение *.exe,*.rar или друго? Като разбереш какво е разширението - "Меню" -" Настройки"-"разширени"-"сваляне". махаш отметката на "без управляввани от Опера типове" - в прозорчето "намери" пишеш разширението на файла. След като го намериш натискаш бутон "промени". Отваря ти се диалогов прозорец. Избираш опцията "запиши файла"или "показвай запитване за сваляне", ако желаеш посочи и директория на запис. Кликаш "ОК". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост