Jump to content

Проблем с интернет страници в Opera

Препоръчан пост

здр начи аз имам проблем с страниците ми когато изтеглям песни влизам в страницата за изтегляне която винаги съм изтегляла от там и ми изписва некви простотии което ме изнервя НЕ само при едНа страница е така при повечето плс помогнете ми :help: :(

post-14604-002965000 1278434557_thumb.png

Сподели другаде

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

С Opera ли влизаш да теглиш? Пробвала ли си с друг браузър? Това е RAR-архив, трябва да запишеш страницата и после да разархивираш файла (нещо такова беше, не ползвам Opera поради дървенията й). То май имаше и някаква настройка да не ги сваля така, ама трябва да се търси.
Сподели другаде

Изглед > Кодиране > Кирилица > Автоматично разпознаване, ако не стане > Уникод (UTF-8)

...(нещо такова беше, не ползвам Opera поради дървенията й)...

Кое и е дървеното на Opera?

Сподели другаде

Tools->Preferences->Advanced->Downloads или нещо подобно беше

Намираш файловият тип, който би трябвало да теглиш, Edit и му задаваш да ти излиза прозорец за изтегляне.

Даваш OK

Сподели другаде

ми не става нзм от какво е сиг няма да стане crying.gif

Какъв файл искаш да свалиш - по-точно с какво разширение *.exe,*.rar или друго? Като разбереш какво е разширението - "Меню" -" Настройки"-"разширени"-"сваляне". махаш отметката на "без управляввани от Опера типове" - в прозорчето "намери" пишеш разширението на файла. След като го намериш натискаш бутон "промени".

Отваря ти се диалогов прозорец. Избираш опцията "запиши файла"или "показвай запитване за сваляне", ако желаеш посочи и директория на запис. Кликаш "ОК". 

post-5579-079288500 1278658726_thumb.jpg

Сподели другаде