m0rgan Публикувано Юли 4, 2010 Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Здравейте.... имам следния проблем, понеже постоянно ми се налага да сменям ип-то си (в единия случаи статично в другия автоматично) та въпроса ми е има ли някакъв скрипт ( принерно някое bat фаилче) с което автоматично да си сменям ип-то при нужда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 4, 2010 Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Разгледай този пример. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Юли 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Точно това ми трябваше ... много благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 13, 2010 Report Share Публикувано Юли 13, 2010 NetSetMan е програма и като съм я настроил след това става с няколко клика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост