Jump to content

Слави поведе bTV на битка с Биг Брадър–праща 16 души на самотен остров

Препоръчан пост

Да ви кажа не съм гледал много предавания на Survivor, но определено повече ме вълнува от Бай Брадър. Даже честно казано бих се записал ако имах възможност, защото много се зарибих по историите за оцеляването, особено след като гледах "Загубени" (Lost). А и винаги съм си мислел какво ще правя ако попадна на самотен остров и съм прехвърлял хиляди ситуации в главата си, така че това е нещо, което ме човърка от доста време.

Така ще ми е интересно да погледам новото предаване, но разбира се какво става с всичко комерсиално - и тук ще преобладава елемента на парите, т.е. няма всичко да бъде естествено, а ще се прави така, че да трупа парички, чрез обаждания на зрители.

Сподели другаде

:crosseyes1:

Да ви кажа не съм гледал много предавания на Survivor, но определено повече ме вълнува от Бай Брадър. Даже честно казано бих се записал ако имах възможност, защото много се зарибих по историите за оцеляването, особено след като гледах "Загубени" (Lost). А и винаги съм си мислел какво ще правя ако попадна на самотен остров и съм прехвърлял хиляди ситуации в главата си, така че това е нещо, което ме човърка от доста време.

Така ще ми е интересно да погледам новото предаване, но разбира се какво става с всичко комерсиално - и тук ще преобладава елемента на парите, т.е. няма всичко да бъде естествено, а ще се прави така, че да трупа парички, чрез обаждания на зрители.

Ами представи си че попадаш на необитаем острв, какво би искал да има на него, ако имаш право на избор....точките са отговора :D :blink: :D Извинявай, просто толкова теми от този тип съм прочел,че....отвътре излезе.

А иначе, нека доживеем да го направят, но пак казвам нашенските неща не се правят по начина по който са замислени и първоначално осъществени,причината: да не се плати за правата.До колкото ми е известно не са платени все още правата на Бай Брадър :D

dani Разбира се че уважавам мнението то ти, за рекламите, при първа възможност ще ти пратя няколко клипа, и ще разбереш за какво говоря :crazy:

Сподели другаде