Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 След като понесе няколко големи рейтингови удара от страна на Нова Телевизия и риалити предаванията й “Биг Брадър” и “Стар Академи”, bTV започна да се съвзема и реши да отговори подобаващо като реализира в български вариант едни от най-гледаните риалити предавания. Това са преминалите с огромен успех “Survivor” и “Pop Idol”. На екипа на Слави Трифонов и компанията му Seven Eight productions е възложена задачата да заснемат БГ варианта на “Survivor”, който все още си няма българско заглавие. Survivor е реализиран в над 55 държави по целия свят и представя на зрителите живота на 16 участника, които трябва да оцелеят насред океана, на самотен остров, без ток, вода, храна, магазини и цивилизация. След две седмици започва кастинг за набиране на участниците в предаването, като bTV, заедно с изпълнителния продуцент, ще подбере 16 физически здрави, изключително издръжливи и готови на всичко, за да победят българи (8 мъже и 8 жени), които ще бъдат разделени на две племена. Участниците ще бъдат пратени на самотен Карибски остров. Предизвикателствата, които участниците трябва да посрещат, ще изпитват постоянно тяхната издръжливост, логическо мислене и воля. Средата, в която са поставени, ще провокира различните страни от характера им. Отборът, който не се справя с поставената задача, ще трябва да гони чрез тайно гласуване един от своите. Изгоненият незабавно следва да напусне острова. За отборa победител обаче ще има награди. Моментът, в който останат само 9-има оцелели – племената се сливат в едно и тогава ще станем свидетели на най-истинската и ожесточена битка за оцеляване – всеки срещу всеки. Наградите вече не са отборни, а единични. Продуцент на риалити формата, изобретенa от певеца Боб Гелдоф, номиниран 4 пъти за нобелова награда за мир, е bTV, съвместно с британската фирма Castaway. Техническото осъществяване поемат американската компания, с офиси в Лос Анджелис и Маями – Promofilms – заснели над 40 предавения Survivor в цял свят. Освен това bTVще се пробва и в музикалните риалити програми, като направи и свръхпопулярното в Америка “Pop Idol”. В шоуто, по подобие на “Стар Академи”, ще бъдат предствени всички музикални стилове, които са желани от българските зрители. Кастингите за участие ще се проведат на територията на цяла България, а журито ще бъде от трима известни в музикалните среди личности. Наградата е ексклузивен договор с “най-голямата и успяла българска музикална компания”, която засега не се споменава. Новите предавания са заложени в есенната програмна схема на bTV, но няма точна дата, на която ще стартират, обявиха от телевизията.http://img433.imageshack.us/img433/5779/0000024093article1cx.jpgУчастниците в "Survivor" ще бъдат пратени на самотен карибски остров. Снимка: Корбис Информация:Dnes.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Поредните нагласени глупости по западен образец. Момент да отида да повърна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Биг брадър в друг вариант - може и да е интересно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 13, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Биг брадър в друг вариант - може и да е интересно.Стига де, все дено не знаем какво е Биг Брадър.....Това ще е същото само че не в къща а на остров....Toni не се хващай на такива евтини трикове.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Халтура, халтурааа... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Аз пък искам да участвам, че ми бъде интересно да си проверя издържливостта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Ново предизвикателство за остроумието на сценаристите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Ново предизвикателство за остроумието на сценаристите Така е! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 13, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Така е! Не знам, малко ми прилича на Copy -> PasteСпоред мен ще е поредната боза тип Биг Брадър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Важна е финансовата подкрепа, която ще получи бати слави.Другото остава на заден план! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Юни 17, 2006 Report Share Публикувано Юни 17, 2006 Важно за продуцентите е глупаците да пращат SMS. Да се вълнуват и да се връзват. Аз не съм им публика. Писна ми от някакви цървули които се правят на безсмъртни и велики - XYZ от ”еди кое си” предаване. Определено и на нен ми се повръща от такива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юни 17, 2006 Report Share Публикувано Юни 17, 2006 Някак си, като знаеш, че го пускат, за да се конкурират с нова тв и ми убиват всякакъв ентусиазъм да го следя ......но то пък интереса клати феса както се казва. А иначе хорското любопитството ще им вдигне рейтинга и без моето възмущение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 17, 2006 Report Share Публикувано Юни 17, 2006 Е, нека кажа и аз своето мнение, което разбира се ще е по- различно от вашето!Изобщо не ме вълнува и не си задавам въпроса- кой от какъв интерес и защо го прави и съответно не се ядосвам. Всичко или почти всичко на този свят се прави от интерес. Може да е тъжно, но е така. Какво да очакваме от една медия- да не гледа интереса си, да не прави проучвания и да не се съобрази с всеобщите настройки? Това, няма как да стане. Съвсем друг е въпроса, че това, което сочат проучванията за нагласите сред обществото, може да не съвпада с вижданията и нагласите на хора като вас. А това, че се конкурирали с Нова телевизия- ами много хубаво. Конкуренцията е хубаво нещо. Рано или късно и ние ще усетим хубавите и плодове. И нещо друго- аз не съм против бъдещото шоу. Няма да пускам SMS-и и няма да страдам с мнимите герои, но ще ми е интересно да видя реакцийте и постъпките на хората, поставени в изолация и в екстремна ситуация. Човек винаги има какво да научи за човешката природа. Това, че някои издигат участниците в подобни шоута или бъдещи такива в култ си е техен проблем. Аз винаги съм смятала, че човек се учи цял живот и от всякъде има какво да научи. Съвсем отделен е въпроса, кой какво търси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Юни 18, 2006 Report Share Публикувано Юни 18, 2006 Някой от вас да е гледал Survivor? Аз съм и в никакъв случай не мога да го сравня с Биг Брадър. Най-малкото условията са различни. Там не можеш да проявяваш мързел или капризи, защото изхвърчаш веднага. А и доколкото знам SMS-и не се пускат. Много ме съмнява сценаристите да имат чак такова въображение, че да превърнат Survivor в нещо пошло. Колкото до American Idol видя се, че България няма достатъчно голям музикален пазар, та да поддържа кариерите на всички участници. Така че от това шоу може и да не излезе нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Юни 18, 2006 Report Share Публикувано Юни 18, 2006 От конкуренцията печелим само ние-зрителите.Никой не може да ме задължи да гледам нещо което не харесвам.Като не е хубаво предаването голяма работа ще гледам нещо друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост