Stavkata Публикувано Юли 4, 2010 Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Здравейте.Нов съм във форума и от доста време искам да се запозная с овърклока, но немога да предприема стъпка,тъй като не ми е много ясно.Чета теми и теми,но пак не ми става ясно.Та искам да попитам някой ако може да ми помогне с моята конфигурация да видим какво може да излезе от нея и така може малко от малко да ми светне вече Конфигурацията ми е следната : Intel Pentium DUAL CPU E2180 2.00GhzRAM 3GB DDR2 800MhzVGA - ASUS 9600GT 1GB DDR3 256bitMB - ASROCK P43DE /LGA775 Дано някой ми помогне и да вляза и аз в тъмната страна на овъркола Мерси предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Юли 4, 2010 Report Share Публикувано Юли 4, 2010 моят съвет е недей да буташ, защото компът ти е достатъно добър, но ако си решил виж това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stavkata Публикувано Юли 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2010 моят съвет е недей да буташ, защото компът ти е достатъно добър, но ако си решил виж това И аз мислех да не го пипам,защото всичко ми върви на макс,но исках от любопитство да понауча нещо.Иначе мерси за похвалата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
oldmcz Публикувано Юли 4, 2010 Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Ти не си добре пич Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stavkata Публикувано Юли 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Ти не си добре пич Хехе.Недей така приятел.Чак пък да не съм добре .Просто като ми дойде муха в главата и ми става интересно какво ще излезе от цялата работа,макар и да е безнадеждно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Юли 5, 2010 Report Share Публикувано Юли 5, 2010 Няма смисал да клокваш брато. Щом ти варви всичко на мах. , по добре не си прави експерименти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stavkata Публикувано Юли 5, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2010 Няма смисал да клокваш брато. Щом ти варви всичко на мах. , по добре не си прави експерименти. Ще послушам съвета.И аз така си мислех,но... . Мерси все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Юли 7, 2010 Report Share Публикувано Юли 7, 2010 Ти не си добре пич Защо да не е добре? Защото казва че всичко му върви на макс или заради желанието му за овърклок? В интерес на истината, овърклока на тази система ще има смисъл, ако играе игри на по-ниска разделителна и настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stavkata Публикувано Юли 8, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2010 Защо да не е добре? Защото казва че всичко му върви на макс или заради желанието му за овърклок? В интерес на истината, овърклока на тази система ще има смисъл, ако играе игри на по-ниска разделителна и настройки. Пробвах се тука с настройките за овърклока.Уж се постига нещо,ама незнам как се настройват волтажите и малко се притесних чесно казано и си ги върнах в старите им позиции .Използвам програмата на Asrock - ASRock OC Tuner,защото съм с дъно Asrock.Ако може да ме светнете по тия волтажи,ще ми се улесни живота още повече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Darkstep Публикувано Януари 16, 2013 Report Share Публикувано Януари 16, 2013 Здравейте!Играя WoW и когато я пусна играта CPU ми се качва на 100% и не мърда ;/Параметрите на компа ми са следните:Intel Celeron 352 3.6GHzRAM 2.5GbVideo: Nvidia Gforse 9500GTOverClock дали би ми помогнало?Интересно ми е, какво мога да бутна, че да се подобри състоянието на PC. Пробвах всичко, ъпдейти, дефрагментации, почиствания, даже преинсталации на уиндоуса. Нищо не помогна.Благодаря предварително за всяка една помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cosmodisk Публикувано Януари 16, 2013 Report Share Публикувано Януари 16, 2013 https://us.battle.net/support/en/article/minimum-system-requirements-for-world-of-warcraft нормално да скача на 100, и с клок няма да има осезаем ефект просто кеша му е малък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Darkstep Публикувано Януари 16, 2013 Report Share Публикувано Януари 16, 2013 https://us.battle.ne...rld-of-warcraft нормално да скача на 100, и с клок няма да има осезаем ефект просто кеша му е малък.Какво мога да направя по въпроса ;/ За момента не мога да си позволя ъпдейд на хардуера или ново PC. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2013 Report Share Публикувано Януари 16, 2013 Проблемът не е просто в кеша на процесора, а в "целия" процесор - слабичък е. Едно от най-елементарните неща, които можеш да направиш, е просто да спреш всички излишни и ненужни процеси/приложения, които са активни. Друго безопасно нещо е да смъкнеш разделителната способност и/или графичните детайли на играта.Алтернатива е наистина да оувърклокнеш, но имай предвид следните неща:- не всеки хардуерен компонент се подава добре на оувърклок;- трябва да знаеш много добре какво вършиш и да си наясно какви рискове се крият;- не е гаранция, че успешният оувърклок ще доведе до осезаем прираст в производителността. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Darkstep Публикувано Януари 16, 2013 Report Share Публикувано Януари 16, 2013 Проблемът не е просто в кеша на процесора, а в "целия" процесор - слабичък е. Едно от най-елементарните неща, които можеш да направиш, е просто да спреш всички излишни и ненужни процеси/приложения, които са активни. Друго безопасно нещо е да смъкнеш разделителната способност и/или графичните детайли на играта.Алтернатива е наистина да оувърклокнеш, но имай предвид следните неща:- не всеки хардуерен компонент се подава добре на оувърклок;- трябва да знаеш много добре какво вършиш и да си наясно какви рискове се крият;- не е гаранция, че успешният оувърклок ще доведе до осезаем прираст в производителността.Всичко ми е на минимум, графиките също, а излишни програмки освен TS за разговора няма отворени, значи това не е заради видео картата, а заради самото CPU. Благодаря за отзива ви! Ако на някого му хрумне идея как мога да подобря нещо, нека споделя. И отново мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост