Julko Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Здравейте.Забелязал съм,че отвреме на време главния ми големия вентилатор на захранването започва да стърже,но е за много кратко,после заглъхва и накрая стърженето спира.Това означава,че плаче за смяна ли?И ако е така какъв вентилатор бихте ми препоръчали да си взема,някаква цена да ми кажете и откъде да го закупя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Възможно е да има проблем с лагерите нещо. Трябва да се убедиш, че звукът е от него, да отвориш захранването, да видиш какъв е и да потърсиш подобен. Предполагам е 120-милиметров някакъв и да видиш новия да е със същия куплунг.Може да опиташ и със смазване на лагера му с масло (моторно може, ако нямаш машинно). Отлепва се лепенката, изважда се гумената тапичка и се капва една капка масло, след което се затваря обратно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Юли 3, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Благодаря за идеята и още повече за обяснението как да го направя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост