Night_Raven Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Ако компютърът е бил отнесен при познат още преди да изпълниш инструкциите ми, значи е нямало нужда да благодариш и съм си прахосвал времето.Ако компютърът е бил частично почистен от мен и след това отнесен при познат, пак съм си прахосвал времето донякъде, защото е можело той да свърши цялата работа, въпреки че аз бях готово да довърша започнатото.И в двата случая е леко обидно.Ако системата е била напълно почистена, тогава не съм си прахосвал времето, но пък е нямало нужда да се отнася при познат. Леката обида остава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Юли 3, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Е добре аз откъде мога да знам,че са го занесли?Аз излязах от нас и като се върнах компютъра го нямаше.Ако знаех,че ще го носят нямаше да те питам.Изобщо нямаше да пускам тема за тоя проблем.Както виждаш до някъде изпълних това което ми каза и докато чаках да ми кажеш нататъка какво да направя ми се беше наложило да изляза и като се върнах гледам компютъра го няма и попитах къде е и ми казаха,че са го занесли да го оправят и в случая не ми стана приятно,защото вече те бях ангажирал (така да го кажем) да ми помогнеш.Сякаш съм искал така нарочно да ти направя.Все пак ти се извинявам.Дано не се обидиш и да не искаш повече да ми помагаш,когато пусна тема в която имам нужда от помощ,тъй като до сега винаги си се отзовавал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
giodimm Публикувано Юли 13, 2010 Report Share Публикувано Юли 13, 2010 Междувременно докато съм ви помолил за помоща са занесли компютъра на един наш познат и той го е оправил,почистил го е и сега го няма вируса.Преинсталация не се е наложила.Ако не беше на 100% изчистен,мислиш ли че нямаше да продължа да изпълнявам инструкциите,които си ми дал?Аз бих ги следвал докрай, момчетата си ги бива с антивирусните тука. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост