martidmg Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 Здравейте имам проблем със свързването с интернет на уиндолс 7 като се свързвам с интернета ми илиза error 797 и немога да имам интернет и това е най-главния проблем други проблеми нямам с уиндолса ама това е най-главния и нямам никакви други проблеми с него някой ако може да помогне ?Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BMW_CS_CONCEPT Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 А по какъв начин ти е интернета? Модем нещо ползваш ли? С VPN акаунт ли си? Натисни ме нежно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martidmg Публикувано Юли 1, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2010 PPPOE с име и парола и като се свързвам ми излизи тази грешка 797 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ijcv Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 виж сега вземи си 20лв и си купи нова лан карта и проблема ерешен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martidmg Публикувано Юли 1, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2010 Не е от лан картата в момента на компютъра имам 2 уиндолса единия е XP а другия е 7 и в момента съм в XP и очевидно имам интернет не е в това проблема е другаде незнайно къде Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BMW_CS_CONCEPT Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 Не е от лан картата в момента на компютъра имам 2 уиндолса единия е XP а другия е 7 и в момента съм в XP и очевидно имам интернет не е в това проблема е другаде незнайно къдеА като си с 7-цата влез в виж си настройките в Лан картата където ти е Local Area Connection!Също можеш да видиш да не би да е изключена Лан картата ти, като се влезне в 7-та! А кликни тук СИЛНО и прочети внимателно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 Здрасти, виж т'ва!Изписване на грешка 797 Грешката се появява при липса на инсталиран PPPOE протокол или неправилно инсталиран такъв и същевременно е направен опит за свързване към Интернет чрез него. Възможно е грешката да бъде изписвана при забранена софтуерно мрежова карта на компютъра Ви.Източник: Линкhttp://img195.imageshack.us/img195/7059/capturevje.jpgИзточник: Линк Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост