oldmcz Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Здравейте приятели! Имам следният проблем , батерията на лаптопа ми след като я зареда на 100 процента ми исписва 6 минути след което пада на 0 процента иконката и е задраскана и държи към 2часа на среден товар ,бях заблуден преди това си го исключвах ,но снощи по време на мача Бразилия - Чили си го пуснах да поровичкам така, Ее!! поровичках наистина! На какво може да се дължи това лаптопа не е употребяван близо година и половина, до последно си мислех че батериата кара 10 минути взех го от един приятел втора ръка,та снощи след като се задържах случайно без да го исключвам е така да видя кога наистина ще падне батерията се очудих тотално !!, че кара толкова много време, а ми исписва че е задраскана долу лентата на задачите и мига лампичка червена на самия лаптопа ,нямам обеснение по вапроса и направо съм потресен ,моля ПОМОГНЕТЕ !!! Дайте някакъв СЪВЕТ!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Кажи поне модела на лаптоп-а. Според мен е нормално да "държи" 2 часа под товар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
oldmcz Публикувано Юни 29, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Не нямах предвит това исписва ми задраскана батерия на 0 процента а всъщото време батерията си е редовна и си даржи доста кам 2 часа Приятели оправих я просто трябваше да сменя уиндоуса с грамотен а не рязани версии и да я истоща до край след което да я заредя с новия уиндоус и всичко е под контрол показва ми 99 процента сега и 2:26 минути оставащо време, благодаря ви все пак за вниманието!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alloptions Публикувано Май 17, 2012 Report Share Публикувано Май 17, 2012 Здравейте, батерията на лаптоп Lenovo 3000 n200 не иска да се зарежда. Явно е за смяна, но проблема е че има доста разновидности и немога да избера точната. Тук в нашите магазини в БГ ми я предлагат нова за 130 лв, а аз гледам че в ebay има за по 60 лева.Моля помогнете ми да избера точната батерия???? С айда изкарвам това: --------[ Управление на захранването ]---------------------------------------------------------------------------------- Свойства на електрозахранването: Текущ източник на захранване Променлив ток Състояние на батерията 2 % (Ниско ниво) Пълно работно време при захранване от батерията Неизвестно Оставащо работно време на батерията Неизвестно Свойства на батерията: Име на устройството PA3465U Производител COMPAL Идентификационен номер 3658QCOMPAL PA3465U Вид на батерията Презареждаема Li-Ion Фабричен капацитет 56610 mWh Капацитет при пълно зареждане 56610 mWh Текущ капацитет 1132 mWh (2 %) Напрежение 11100 mV Ниво на износване 0 % Състояние Променлив ток А на самата батерия пише това:FRU P/N 42T4664ASM P/N 42T5217NOM 10.8V 4.8AH 52WH Ако трябва допълнителна информация съм насреща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост