Jump to content

Препоръчан пост

От няколко дена нямам звук.Всичко е на максимум,нямам отметки или удивителни знаци никъде.Даже за по сигурно си обнових драйверите,но пак нищоcrying.gif crying.gif

Моля,помогнете!!!!!

Сподели другаде

От няколко дена нямам звук.Всичко е на максимум,нямам отметки или удивителни знаци никъде.Даже за по сигурно си обнових драйверите,но пак нищоcrying.gif crying.gif

Моля,помогнете!!!!!

Операц. система, звукова карта, какви са ?

Сподели другаде

Windows XP

Intel® Pentium® DUAL CPU

E2140 1.60GHz 2.99GB RAM Дано това помогне

Звуковата карта кажи, ако не я знаеш кажи си каква е дънната платка или чипсета й, ползвай програмата Everest.

Сподели другаде

Значи това е едно устроиство което прилича на флашка слага се към USB то има изходи за звук имикрофон на едно приятелче така си направи със неговият комп беше му заминала картата ине му се даваха повечко пари че си взема такова устроиство мисля че есамо за 2 канала изводите са за стерео жакчета намират се отзад значи USB със два входа за звук и микрофон това е за сега ако пак не ти е ясно ще потърся и снимка за да предобиеш представа какво представлява въпросното устроиство,:peace:
Сподели другаде

Заминала била картата, дрън дрън, тя е вградена и заминава барабар с дъното, питащ, преинсталирай Риълтекския драйвер и ще се оправиш. За да провериш можеш да стартираш някое Линукс Лайв СД, например на Убунту - там няма нужда от драйвери и ако имаш звук, значи е от драйвера на ХР.
Сподели другаде

Така по случая на човека мога да кажа само едно ,преинсталирай Windowsa и си сложи драйвера за соунд картата с този който си бил запоследно ако пак неиска звуковата ти карта си е заминала ако е вградена не се притеснявай продават се за по 15=17 лева соунд карти на слот отвараш слагаш инсталираш софт и нямаш грижи така направих аз що се отнаса до тези 3D Sound card USB пробвал съм ги да вършат работа но друго си е външната карта земи си това което трябва дъното не му пречи дори и лан картата и звуковата ти карта да са заминали имаш ли външна всичко ще е ок :) не питай старило питай патило
Сподели другаде

Заминала била картата, дрън дрън, тя е вградена и заминава барабар с дъното, питащ, преинсталирай Риълтекския драйвер и ще се оправиш. За да провериш можеш да стартираш някое Линукс Лайв СД, например на Убунту - там няма нужда от драйвери и ако имаш звук, значи е от драйвера на ХР.

В интерес на истината може да си замине само звуковата карта на дадено дъно. Не е задължително да се скапе цялото дъно. Иначе идеята за live дистрибуция е добра, стига наистина да има драйвери в нея.

Така по случая на човека мога да кажа само едно ,преинсталирай Windowsa и си сложи драйвера за соунд картата с този който си бил запоследно ако пак неиска звуковата ти карта си е заминала ако е вградена не се притеснявай продават се за по 15=17 лева соунд карти на слот отвараш слагаш инсталираш софт и нямаш грижи така направих аз що се отнаса до тези 3D Sound card USB пробвал съм ги да вършат работа но друго си е външната карта земи си това което трябва дъното не му пречи дори и лан картата и звуковата ти карта да са заминали имаш ли външна всичко ще е ок :) не питай старило питай патило

Хайде, хайде. Не стига, че написа толкова текст без грам пунктуация, което усложнява четенето допълнително, ами и предлагаш преинсталация. Хайде да не предлагаме преинсталация за всеки проблем. И не разбрах какво имаш предвид под "друго си е външната карта".

Иначе аз пък да попитам дали става въпрос за лаптоп или настолен компютър.

Сподели другаде

Става на въпрос за настолен комп.

Май няма да оправя проблема скоро и ще трябва да ида в някой сервизhelp.gifhelp.gifhelp.gifhelp.gifhelp.gifhelp.gif

Преди да отидеш в сервиза запиши си едно лайв СД на Убунту и го стартирай и кажи има ли или няма звук ?

Сподели другаде