Marshala90 Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Снощи като си изключвах компа и ми показа някакъв син екран с надписи, но бях на леглото и докато дойдох до компа, изчезна. Като се рестартира ми показа това на снимките долу, ако трябва да кача нещо кажете: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Можеш да качиш .dmp файла (описан на втория шот), но надали ще помогне особено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Юни 29, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Ето:062910-40781-01.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 За жалост е както предполагах - въпросният dump файл е безполезен. Тъй като липсва почти всякаква полезна информация, ще трябва да се изчака още време. За всеки случай направи следното: десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced system settings -> трети бутон Settings... -> от падащото меню долу избери Kernel memory dump -> потвърди с OK на двата прозореца. При следващия забив, ако има такъв, трябва да се създаде файл MEMORY.DMP в C:\WINDOWS. Архивирай го и го прикачи. Това в случай, че последният забив не е бил единичен случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaffer Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 влез в Старт меню, с десен на Компютър, Свойства, Допълнителни системни настройки, В раздел Разширени на Стартиране и възстановяване, Настройки и махни отметката на Автоматично рестартирай. Ако пак се появи проблема ще остане синия екран с изписаните грешки - error 0x........ или stop 0x........ по които може да се определи. макар че думп файла трябва да ги има. Ако не се повтори синия екран, най вероятно е било нещо моментно и не е проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Юни 29, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2010 За жалост е както предполагах - въпросният dump файл е безполезен. Тъй като липсва почти всякаква полезна информация, ще трябва да се изчака още време. За всеки случай направи следното: десен клик върху My Computer -> Properties -> Advanced system settings -> трети бутон Settings... -> от падащото меню долу избери Kernel memory dump -> потвърди с OK на двата прозореца. При следващия забив, ако има такъв, трябва да се създаде файл MEMORY.DMP в C:\WINDOWS. Архивирай го и го прикачи. Това в случай, че последният забив не е бил единичен случай.То си е така - "Kernel memory dump". В папката на WINDOWS няма такъв файл, ако изобщо е трябвало да се създаде.влез в Старт меню, с десен на Компютър, Свойства, Допълнителни системни настройки, В раздел Разширени на Стартиране и възстановяване, Настройки и махни отметката на Автоматично рестартирай. Ако пак се появи проблема ще остане синия екран с изписаните грешки - error 0x........ или stop 0x........ по които може да се определи. макар че думп файла трябва да ги има. Ако не се повтори синия екран, най вероятно е било нещо моментно и не е проблем.Махнах отметката и сега ще чакаме .----Не мисля, че ще се появи отново, 'щото снощи един приятел ми прати една картинка (не точно, щот не се отваря) и преди да ми каже, че е някав вид зловредна гадинка аз го отворих и ми изписа, че формата на файла не се поддържа или да си обновя viewer-a.Като го сканирах с антивирусната не показа нищо, сканирах го с MB' Anti-Malware само ми показа, че разширението е неизвестно. Файла съм го изтрил и не мога да го кача.EDIT: Забравих, че го пуснах в 2 сайта за сканиране, ето резултатите: link 1, link 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 Ако приятеля ти ти изпрати пак този файл би ли ми го пратил на Лично събщение ? Мерси предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Юли 1, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2010 Ако приятеля ти ти изпрати пак този файл би ли ми го пратил на Лично събщение ? Мерси предварително ! Казах му да ми го прати, ама и той го е бил изтрил. Ако нещо някой ми го прати ще пиша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Юли 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Снощи като си изключвах компа отново се появи и го снимах с фотоапарата, но не мога да кача снимката, 'щото в момента нямам кабел . Ще продиктувам написаното.Tehnical information:*** STOP: 0x000000c5 (0x60D64820, 0x00000002, 0x00000000, 0x8295971A) Collecting datafor crash dump...Initializing disk for crash dump...Begining dump of physical memory.Dumping physical memory to disk: 100Contact your system admin or technical support group for further assistance. И отгоре има обяснения за решаването на възможния проблем. Ако трябва да го копирам или кача нещо друг кажете.Като включих компа отново започна да търси Solution, но този път търси, търси и прозореца изчезна . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юли 4, 2010 Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Снощи като си изключвах компа отново се появи и го снимах с фотоапарата, но не мога да кача снимката, 'щото в момента нямам кабел . Ще продиктувам написаното.Tehnical information:*** STOP: 0x000000c5 (0x60D64820, 0x00000002, 0x00000000, 0x8295971A) Collecting datafor crash dump...Initializing disk for crash dump...Begining dump of physical memory.Dumping physical memory to disk: 100Contact your system admin or technical support group for further assistance. И отгоре има обяснения за решаването на възможния проблем. Ако трябва да го копирам или кача нещо друг кажете.Като включих компа отново започна да търси Solution, но този път търси, търси и прозореца изчезна .Това е някакъв драйвер на виртуално устройство, като Alcohol 120, daemon tools или друго. Ако имаш инсталирана такава програма пробвай, ако я деинсталираш дали ще продължи проблема. Или я обнови с по-нова версия.Ако ли не, то тогава търси причината в някой драйвер на диска. Или диска ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Юли 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Имам Daemon Tools, сега ще я обновя и ще видим, но си нямам и идея кога показва това и кога не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 4, 2010 Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Провери за файл MEMORY.DMP в C:\WINDOWS. Трябва да има такъв файл щом си го изчакал докрай да си го създаде по време на синия екран. Архивирай го и го прикачи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Юли 4, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Няма такъв файл, синия екран го чаках колкото да го снимам и изключих компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 4, 2010 Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Без dump файла няма какво да се направи така или иначе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
specialforces Публикувано Август 27, 2012 Report Share Публикувано Август 27, 2012 Добър вечер извинявам че пиша в този късен час но имам малък проблем предималко докато си работех на лаптопа ми изписа crash dump disk,crash dump memory и син икран и бели букви до сега не ми се е случвало и се поникьосах и изключих веднага лаптопа след като го вкрючих пак си работи нормално моля да ми помогнете и дами кажете дали е възможна още да има проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост