snuri Публикувано Септември 8, 2010 Report Share Публикувано Септември 8, 2010 С новата версия на (SVD) 1.7.1 не сваля субтитрите опитах с всички настройки(сваляне при клипа и със запитване) така и не успях.Затова минах на по-старата версия 1.5.0, само аз ли имам проблеми със сваляне то на субките? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Септември 8, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2010 Тествахме няколко познати множество клипове от vbox7.com, и проблем при нас няма. Местил ли си файловете, които се инсталират от инсталатора? Ако svd.exe и svdsubs.exe не са в една папка, свалянето на субтитри няма да работи, съответно ако ffmpeg.exe го няма в папката - няма да работи конвертирането. Кода за свалянето на субтитри спрямо 1.5 и 1.7.1 е еднакъв на практика, само че в 1.5 е вграден в svd.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Септември 8, 2010 Report Share Публикувано Септември 8, 2010 svdsubs.exe нямам в папката нито съм местил нещо.Install-next-next-finish и това с версия 1.5.0 нямам проблеми.С Windows 7 64bit съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Септември 10, 2010 Report Share Публикувано Септември 10, 2010 svdsubs.exe нямам в папката нито съм местил нещо.Install-next-next-finish и това с версия 1.5.0 нямам проблеми.С Windows 7 64bit съм.П.П. Пробвах и на Windows XP 32bit на др PC пак не се свалят.. svdsubs.exe нямам в инсталационната папка... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Септември 10, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2010 Ха! Изглежда съм пропуснал да го добавя в инсталацията на програмата. Въпреки, че ако ъпдейтваш от 1.6.1 или 1.7.0 би трябвало да си остане в папката. До края на деня ще пусна нова версия на програмата (1.7.2).Извинявам се за причиненото неудобство. ПП:Странното е, че въобще не се сетих да видя в инсталатора дали файла просто липсва след инсталация. Дотолкова си бях внушил, че грешката е в кода ми, че напълно изключих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Септември 11, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2010 Получих информация, че svdsubs.exe (изпълнимият файл, който отговаря за свалянето на субтитрите) е засичан като зловреден код от някои антивирусни продукти. Веднага пуснах файла за проверка в VirusTotal и открих, че няколко продукти наистина засичат файла като зловреден код. След като пиша единствено софтуер с отворен код, не мисля че има нужда от съмнения. Все пак кода се разпространява заедно с програмата и може да бъде прекомпилиран от всеки потребител. Ще изпратя файла на съответните компании и надявам се ще спре да бъде засичан. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Септември 13, 2010 Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Получих информация, че svdsubs.exe (изпълнимият файл, който отговаря за свалянето на субтитрите) е засичан като зловреден код от някои антивирусни продукти. Веднага пуснах файла за проверка в VirusTotal и открих, че няколко продукти наистина засичат файла като зловреден код. След като пиша единствено софтуер с отворен код, не мисля че има нужда от съмнения. Все пак кода се разпространява заедно с програмата и може да бъде прекомпилиран от всеки потребител. Ще изпратя файла на съответните компании и надявам се ще спре да бъде засичан.Avast 5 също засича svdsubs.exe като вирус обаче само като е стартиран(при опит за сваляне на субките).При сканиране на install директорията на програмата си мълчи...явно щита по поведение го хваща http://img837.imageshack.us/img837/7567/35851084.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Септември 13, 2010 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2010 Съобщено е на Avast Software, дано обновят дефинициите си възможно най-скоро. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lorrinserr Публикувано Декември 21, 2010 Report Share Публикувано Декември 21, 2010 Здравейте,понеже ми трябваше точно такава програмка,и я намерих само във вашият форум,реших и да се регистрирам.Това ми е първото мнение.Благодаря за хубавата програма. Работи перфектно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cemica Публикувано Декември 26, 2010 Report Share Публикувано Декември 26, 2010 Имам предложение...Много ще е яко, ако присъединиш и тези сайтове за видеосподеляне:1.www.dailymotion.com2.www.metacafe.com Можеш ли да го направиш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
candys Публикувано Януари 4, 2011 Report Share Публикувано Януари 4, 2011 Здравейте,svdsubs.exe го дава като зловреден код,кажете ми мога ли да инсталирам програмата като игнорирам предупреждението за опасност.Благодаря ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 4, 2011 Report Share Публикувано Януари 4, 2011 Да, по горе се писа, че го хваща като зловреден. Няма проблем, няма нищо опасно. Игнорирай съобщението и инсталирай спокойно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
candys Публикувано Януари 4, 2011 Report Share Публикувано Януари 4, 2011 Благодаря ти много за бързия отговор! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Януари 4, 2011 Report Share Публикувано Януари 4, 2011 @Crio до колкото знам тази програмка е твое творение! Искам да те попитам: Мислил ли си да направиш и версия за Линукс?Не, че не работи и сега през Виното (Wine)! Но мисля, че ако има Линукс версия ще работи по-стабилно отколкото сега през Виното (Wine)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Януари 4, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2011 @Crio до колкото знам тази програмка е твое творение! Искам да те попитам: Мислил ли си да направиш и версия за Линукс?Не, че не работи и сега през Виното (Wine)! Но мисля, че ако има Линукс версия ще работи по-стабилно отколкото сега през Виното (Wine)! Огромна част от кода на програмата разчита на Windows API функциите, Линукс версията ще изисква пренаписване на въпросния код, което за мен е невъзможно за осъществяване в момента. Можеш да ми обясниш тук или на лични съобщения, кое точно в програмата не работи стабилно под Wine и ще се опитам да го оправя в бъдещите версии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост