zenoX Публикувано Юни 27, 2010 Report Share Публикувано Юни 27, 2010 Имам следния проблем - при някои игри нали ми зарежда 1вото видео от играта и след това в менюто ми бъгва екрана (става на квадратчета и замазано).Това е при някои игри.Някой ако може да ми помогне ще съм много благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2010 Report Share Публикувано Юни 27, 2010 Опитвал ли си да направиш курбан? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zenoX Публикувано Юни 27, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2010 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2010 Report Share Публикувано Юни 27, 2010 Курбан Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юни 27, 2010 Report Share Публикувано Юни 27, 2010 Имам следния проблем - при някои игри нали ми зарежда 1вото видео от играта и след това в менюто ми бъгва екрана (става на квадратчета и замазано).Това е при някои игри.Някой ако може да ми помогне ще съм много благодарен Ха, като приключиш с курбаните, вземи дай повече информация за проблема:1. Хардуер: дъно, видеокарта и други компоненти. 2. Драйвери за горепосочените, Операцинна система, DirectX и т.н.4. Кои са тея игри? Откога е проблема? Допълнителна информация относно обкръжението му... Така, както изпраска поясненията за проблема, е все едно като във вица: "Де да го знам к'во е, ама много яде сирене", айде помагайте... Надписът горе, с големите червени букви, грам ли не ти грабна вниманието? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zenoX Публикувано Юни 28, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2010 Windows XP Professional SP3AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+2.61 GHz 4GB RamVideo : ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB Видял съм проблема на игрите : Race Driver GRID и Prince of Persia : The Forgotten SandsИ това е от около една седмица. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Каква е температурата на видео картата? При какви игри няма проблеми? Драйверът актуален ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zenoX Публикувано Юни 30, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2010 Еми при Warcraft 3,Counter-Strike,Need for Speed:Shift го няма този проблем.И кажете някоя програма за температура на видео карта.За драйвърите не знам,преди ползвах една програма DroverScanner и тя показа,че всичко е наред с драйвърите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Юни 30, 2010 Report Share Публикувано Юни 30, 2010 Ето с тази програма можеш да разбереш температурата и много други неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zenoX Публикувано Юни 30, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2010 Ето това са градусите когато няма нищо пуснато http://prikachi.com/images/26/2281026b.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 30, 2010 Report Share Публикувано Юни 30, 2010 Ще е добре да натовариш картата с някоя игра и да видиш след малко игра как е температурата. Още по-добре би било профилактично да почистиш охладителя на картата, ако имаш възможност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zenoX Публикувано Юни 30, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2010 Компютъра е чистен преди около месец.Няма да е от това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 1, 2010 Report Share Публикувано Юли 1, 2010 Тогава опитай да инсталираш последния драйвер за видео картата. Изтегли го от тук. Деинсталирай текущия драйвер от аплета за деинсталиране на програми, рестартирай в Safe Mode и почисти останките (описано е в тази тема), мини отново в нормален режим и инсталирай новия драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zenoX Публикувано Юли 2, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2010 Мерси много оправи се като инсталирах драйвера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост