bagi1991 Публикувано Юни 27, 2010 Report Share Публикувано Юни 27, 2010 Здравейте! Имам малък проблем свързан с Windows-а и интернета. По - скоро не съм сигорен може да е само едното. Дава ми някаква грешка когато се опитам да вляза в Windows Update. По - точно когато натисна на "check for updates". Нещо подобно дава когато примерно пусна игра като "Internet Backgammon". Всъщност на мен не са ми много важни update-тите или интернет игрите на windows-а. Главния проблем е, че когато инсталирам видео драйверите си на Windows 7 и пусна някаква игра каквато и да е и тя премигва постоянно. Винаги съм оправял този проблем през Windows Update, защото ми дава един Nvidia Geforce Go 7300 driver [fix] или нещо такова. Сега немога да разбера защо ми дава този error. Когато съм с Windows XP. Някой update-ти искат windows-а да е активиран, но този е. ( с Win 7 съм ) Незнам какво по - точно ви трябва да знаете за този проблем, но ако има нещо ми кажете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bagi1991 Публикувано Юни 27, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2010 Ох толкова се радвам Всичко е наред просто реших да проверя дали ще се е оправило само xD и не ми даде грешка всичко е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост