kkarakashev Публикувано Юни 27, 2010 Report Share Публикувано Юни 27, 2010 Здравейте. Бих искал ако може някой да помогне. проблема ми е следният:1- Искам от готов клип да изрежа част от него и да добавя във началото и края малко снимки (предполагам като снимки,направени на клип)и да ги съединя.2- По време на готовото видео (ако е възможно) да се показват надписи, а ако не е възможно да бъдат добавени като субтитри. Имам си идея от работа с програми, но не сам много на вътре в нещата. тоест ми трябват според мен 2 или 3 програми: 1- обработка на снимки - тоест съединяването на няколко такива в клип. 2- изрязване и присъединяване на клипове (ако е възможно като визуален ефект да се появяват надписи) и 3- създаване и добавяне на субтитри за даденият клип.п.п. С windows 7 ultimate съмБлагодаря на всеки , който се опита да ми помогне предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 една програмка може да свърши цялата работа - windows movie maker..... има си я вградена в windows-a п.п. не съм работил с win 7 но предполагам че и там я има.... за ХР със сигурноост Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kkarakashev Публикувано Юни 30, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2010 изтеглих е но не ще да се инсталира на 7цата :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Юни 30, 2010 Report Share Публикувано Юни 30, 2010 Windows Live Essentials Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kkarakashev Публикувано Юни 30, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2010 Благодаря много на ten4o. Само ако може някой да ми каже този фаил с какво да го направя mp4, awi ili drug format - за качване в интернет. Благодаря още веднъж. Наистина програмата е много добра и лесна за работа. Работи под Windows 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Юни 30, 2010 Report Share Публикувано Юни 30, 2010 ... Само ако може някой да ми каже този фаил с какво да го направя mp4, awi ili drug format - за качване в интернет. ..YouTube поддържа ъплоуд на доста формати - ако качваш другаде а и по-принцип конвертирай в най-разпространеното .flv или .swf т.е. флаш формат.Всеки безплатен самоуважаващ се конвертор трябва да поддържа това конвертиране.Вече ако искаш "про" и глезотии има Sorensen Squeeze например . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Юни 30, 2010 Report Share Публикувано Юни 30, 2010 .........Само ако може някой да ми каже този фаил с какво да го направя mp4, awi ili drug format........Инсталирай си FormatFactory -идеален е за всякакъв вид конвертиране. http://www.softvisia.com/download.php?view.1434 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост