Jump to content

обработка на видео и добавяне на текст

Препоръчан пост

Здравейте. Бих искал ако може някой да помогне. проблема ми е следният:

1- Искам от готов клип да изрежа част от него и да добавя във началото и края малко снимки (предполагам като снимки,направени на клип)и да ги съединя.

2- По време на готовото видео (ако е възможно) да се показват надписи, а ако не е възможно да бъдат добавени като субтитри.

Имам си идея от работа с програми, но не сам много на вътре в нещата.

тоест ми трябват според мен 2 или 3 програми: 1- обработка на снимки - тоест съединяването на няколко такива в клип. 2- изрязване и присъединяване на клипове (ако е възможно като визуален ефект да се появяват надписи) и 3- създаване и добавяне на субтитри за даденият клип.

п.п. С windows 7 ultimate съм

Благодаря на всеки , който се опита да ми помогне предварително.

Сподели другаде

една програмка може да свърши цялата работа - windows movie maker..... има си я вградена в windows-a

:)

п.п. не съм работил с win 7 но предполагам че и там я има.... за ХР със сигурноост :)

Сподели другаде

Благодаря много на ten4o. Само ако може някой да ми каже този фаил с какво да го направя mp4, awi ili drug format - за качване в интернет. Благодаря още веднъж. Наистина програмата е много добра и лесна за работа. Работи под Windows 7
Сподели другаде

... Само ако може някой да ми каже този фаил с какво да го направя mp4, awi  ili drug format - за качване в интернет. ..

YouTube поддържа ъплоуд на доста формати - ако качваш другаде а и по-принцип конвертирай в най-разпространеното .flv  или .swf т.е. флаш формат.Всеки безплатен самоуважаващ се конвертор трябва да поддържа това конвертиране.Вече ако искаш "про" и глезотии има Sorensen Squeeze например   :haha: .

Сподели другаде

.........Само ако може някой да ми каже този фаил с какво да го направя mp4, awi ili drug format........

Инсталирай си FormatFactory -идеален е за всякакъв вид конвертиране. http://www.softvisia.com/download.php?view.1434

Сподели другаде