Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,имам проблем с у-торента,а може би да не е от него но за по сигурно прилагам снимки на въпросното ''нещо'' :giggle: искам да изтегля един филм,но само той ми дава някаква грешка файловете с субтитрите ги отваря с иконка за субтитри а файла на филма с такава иконка дето изписва ,че не е изпълняем файл,но с други филми нямам проблем!?писах тема в сайта,но въпросния потребител който е качил филма пише че всичко е ок и ми трябвали някакви кодеци-дали е така?Надявам се да помогнете,защото идея си нямам от кодеци и тн.версията на у-торента се вижда на снимките

post-15756-010412100 1277582147_thumb.jpg

post-15756-070807400 1277582161_thumb.jpg

Сподели другаде

Не мисля,че кодеците имат нещо общо със свалянето на филма! Те са за да можеш после да го гледаш през плеърите които ги ползват тия кодеци, но има и плеъри с вградени такива!
Сподели другаде

xvid

такааа,първите снимки бяха от лаптопа ми който е само и единствено с кмп-плеър а това е снимка от настолния ми компютър,има и трети комп който го дава по същия начин не мисля че е от задаването на плеъра :crosseyes1:

post-15756-045995200 1277594282_thumb.jpg

Сподели другаде

tedinka82, свалих същият торент (филма), за да видя къде е проблема. Просто филмът е файл с разширение .xvid (както ти писа по-горе) и не беше асоцииран с никоя програма. Асоциираш (задаваш винаги да го отваря) с някой плейър (избираш от списъка с програми, бутон "Преглед") и готово, филмът си върви. Пробвах с няколко плейъра, включително и с Windows Media Player.
Сподели другаде

Като кликнеш в/у филма, компютъра ти казва, че не знае с коя програма да го отвори и ти дава ти да избереш (второто е - първото е да търси в интернет). Тогава избираш програмата от списъка с програми в "Програмни файлове" - например папката The KMPlayer -->KMPlayer.exe, маркираш го и даваш с него. По аналогия е с другите плейъри.
Сподели другаде