Jump to content

Проблем с Vista - Препълва сама Drive C

plyamo

Препоръчан пост

Благодаря и на двама ви, Рoroiliev и Nazikov... За жалост предложенията ви няма как да са ми от полза, тъй като от 6 мес. изпълнявам това, което ме съветвате поне веднъж дневно - понякога по 2 пъти и повече.

Питам се, абе няма ли в тая държава поне един специалист по Виста? Оставам с впечатлението, че или само аз я използвам, или тя е загадка дори за производителя си.

Проблемът си стои - все още моля за помощ... Ако аз открия нещо, веднага ще докладвам. Засега най-полезно от всичко е пост № 9

Сподели другаде

Да ти кажа ли какво е решението?

Сложи си един Windows 7 или едно XP и т'ва е, к'во се занимаваш с тия Висти :).

Нищо й няма на вистата, моята си работи като часовник. По-добра е от Windows XP и работи по-бързо, само в игрите изостава съвсем малко.

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Човек ти ме убиваш. Добре де, с Properties на паката установяваш размера, и продължаваш да твърдиш, че Windows директорията е по-малка от 1 гб.? Я снимай тая работа и я пусни. Колкото до файла "Pagefile.sys", това е SWAP файл, който служи при евентуален недостиг на RAM да се използва твърдия диск като RAM памет. Не съм много запознат, но доколкото знам, размера му трябва да е 1,5 пъти по-голям от RAM-та. Ако е доста по-голям, можеш да го настройваш, но как става това не мога да ти кажа. Ако някой друг е запознат да сподели, ако не Google...

Какво да споделим, няма полза от намаляването на тоя файл. Инак в опциите за паметта на контролния панел някъде при Виртуалната памет беше там посочваш максималния размер. сажалявам че не съм конкретен, но съм в интенет зала с KAIOWAS :)

Нищо й няма на вистата, моята си работи като часовник. По-добра е от Windows XP и работи по-бързо, само в игрите изостава съвсем малко.

Всеки си има предпочитания, но Вистата и аз я хвърлих в коша, а пък че била по бърза от XP - това искам да видя наживо как става.

Свалял съм Виста от нетбук на 1.4 гигахерца и съм сменял с XP така че наистина искам да видя как е по-бърза.

Сподели другаде