Obly Публикувано Юни 25, 2010 Report Share Публикувано Юни 25, 2010 Здравейте. Проблема е следниятПо някакъв начин едно лице може да ми спира и да ми пуска интернета. Вижда кои портове съм отворил. Как мога да защита рутера и да спрат да ги правят тия нещаПолзвам рутер asus rx3041.Незнам дали тази информация е достатъчна...И възможно ли е това да бъде от форума който имам на phpbb3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 25, 2010 Report Share Публикувано Юни 25, 2010 Как установи, че именно някой ти "спира" и "пуска" интернета? Това, че някой "вижда" отворените ти портове, не означава непременно, че ще може да се възползва от тях. Може проблемът да е в рутера или доставчика - например ограничение по ttl.Какво точно разбираш под "спиране" - нямаш ping до никъде, имаш ping до рутера, но не и до сървъра на доставчика, имаш до сървъра на доставчика, но не и до сайтовете, имаш и до сайтовете, но браузъра не ги отваря, нещо друго...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Obly Публикувано Юни 25, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2010 Разбрах в самия форум за портовете, както и за това, че ми спира интернета. Браузъра не ги отваря сайтовете. На другите въпроси не мога да ти отговоря, защтото само един път се случи и веднага направих темата тук П.С Сега намирам в интернет за папката docs на самия форум, че била опасна и е по добре да се изтрие. Аз не съм я изтрил нея. Възможно ли да е от нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост