Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте. Проблема е следният

По някакъв начин едно лице може да ми спира и да ми пуска интернета. Вижда кои портове съм отворил. Как мога да защита рутера и да спрат да ги правят тия неща

Ползвам рутер asus rx3041.

Незнам дали тази информация е достатъчна...

И възможно ли е това да бъде от форума който имам на phpbb3.

Сподели другаде

Как установи, че именно някой ти "спира" и "пуска" интернета? Това, че някой "вижда" отворените ти портове, не означава непременно, че ще може да се възползва от тях. Може проблемът да е в рутера или доставчика - например ограничение по ttl.

Какво точно разбираш под "спиране" - нямаш ping до никъде, имаш ping до рутера, но не и до сървъра на доставчика, имаш до сървъра на доставчика, но не и до сайтовете, имаш и до сайтовете, но браузъра не ги отваря, нещо друго...?

Сподели другаде

Разбрах в самия форум за портовете, както и за това, че ми спира интернета. Браузъра не ги отваря сайтовете. На другите въпроси не мога да ти отговоря, защтото само един път се случи и веднага направих темата тук

П.С

Сега намирам в интернет за папката docs на самия форум, че била опасна и е по добре да се изтрие. Аз не съм я изтрил нея. Възможно ли да е от нея

Сподели другаде